Kyllä nyt joutui pikkuneiti koville tänään! Eikä meinaa millään toipua, vieläkään vaikka on jo ilta. Dalia käväisi Lahdessa eläinlääkäriasemalla virallisilla kuvilla. Lähdettiin hyvissä ajoin että ehditään tipat laittaa silmätarkastusta varten. Automatkat ei ole koskaan ollut Dalian mieleen, ei siis tämänkään päiväinen reissu yhtään sen enempää. Autossa on tosi tehokas ilmastointi, jopa siinä määrin että allekirjoittaneen varpaat oli aivan umpijäässä kun päästiin perille. MUTTA mitä et kestäisi koirsin takia. Voin vannoa että varpaani kyllä lähes "sinersi"...

Dalialle jouduttiin laittamaan rauhoittavaa lisää kun ei meinannut millään asettua. On sen verran pulleessa kunnossa että rasvaliukoiset rauhoittavat eivät normaaliannoksella tehoa. Paino on nyt 24 kiloa ja huomenna alkaa karppaus. Ainoa millä Dalian saa laihtumaan on raakaruokinta, se on todettu jo ennenkin. Eli hiilarit hiiteen ei auta muu!!

En ole iki päivänä nähnyt kenenkään koiristani voivan yhtä huonosti rauhoittavasta kuin Dalia tänään, nimittäin jälkikäteen. Kerran kyllä oksensi ennen kuin taju meni kankaalle mutta läähätyksestä ja kuolaamisesta ei ollut tulla loppua sen jälkeen kun oli herännyt (jos sitä nyt heräämiseksi voi sanoa...) eikä ole nyt vielä vähän ennen yhdeksää (21:00) kunnolla toipunut. Koira paran kieli on roikkunut jo useamman tunnin halvaantuneen näköisenä toisesta suu pielestä. Ihan kauheeta!! Täytyy toivoa että ei tarvitse kovin usein rauhoittaa tätä koiraa.



Tässä voipunut lonkkakuvattu tyttörukka...crying

Ai niin, ne tulokset eli onneksi sentään jotain positiivista tässäkin päivässä. Lonkat lähtee A:na ja kyynärät 0:na. Lonkat saattaa tulla B:nä tohtorin mukaan takaisin kun on vähän siinä ja siinä mutta ihan hyvä sekin. Pentutarkastuksen lievä CRD oli kaikonnut näkyvistä mutta kummassakin silmässä oli kolesterolikide. Tohtorin mukaan ihan harmiton vaiva mutta jos jalostuksessa käyttää, on syytä selvittää ettei uroksella ole samaa.

Nyt vaan kun Dalia tosta toipuis niin sitten on kaikki suht hyvin.