KEPPI TYÖN ALLA

 
     
 
MOOOONA KOKAKOLA MUUNLAIT
 
      KILTTI TYTY, VIIMEISTÄ PÄIVÄÄ 1 VUOTTA...
 
   MUSTIKKA-MISKAheart      


                                                                   PAKKOPOSEERAUSTA...                                        MÄ NÄITÄ POLKUJA TALLAAN...
 
 
METSÄMÖKKI REITIN VARRELLA
 
 
Yhden metsälenkin varrella on tällainen ihana vanha torppa. Joka kerta kun siitä ohi menee rupeaa aina miettimään että kukahan siinä on asunut ja millaista elämää viettänyt. Torppa pistää kyllä kerta toisensa jälkeen mielikuvituksen liikkeelle ja ajatuksissa siirtyy vuosikausien päähän...

Dumlen tassu on, voisiko sanoa, ihmeparantunut. Koira on täynnä virtaa, ei ollenkaan muista että lääkäritäti käski ottaa rauhallisesti. Tupla-antibiootit puree mitä ilmeisimmin eikä ontumisesta, turvotuksesta ja punoituksesta ole tietoakaan. Hieno homma!!!

Huomenna sitten pikku-Matias viettää synttäreitä. 2 vuotta tulee täyteen!! Jee!! Ajattelin ostaa Monalle oman aktivointilelun, mutta ei saa kertoa sankarille mitään... Ja juuri näin synttäreiden alla saivat kennelliitossakin käsiteltyä omistajanvaihdoksen joten Monde on virallisesti kirjoissa ja kansissakin mamman oma!! Ja onneksi on mun eikä kenenkään muun. Vaikea on uskoa että noin nappi koira löytyi ja vielä aikuisesta koirasta. Musta patukka on ottanut paikkansa meillä. Jossain asiassa sentään onnikin potkii.