SIVUPROFIILIT



Kylläpä nyt on koko ajan niin harmaata ja pimeää. Varsinkin kun meidän huusholli käynnistyy hieman jälkijunassa niin tuntuu että "pimeyden laaksossa" vaelletaan päivästä toiseen. Tänään otin hyvissä ajoin buranan jolloin voin käyttää kaksi eri päivälenkkiä. Ensin lähdin liikkeelle collietyttöjen kanssa ja sitten susihukkasen. Collieitten kanssa on niin helppo liikkua kun voivat olla vapaana missä tahansa eikä tarvitse itse koko ajan olla niin skarppina kuka tulee ja mistä. Collielenkillä tuli muuten vastaan iso koiralauma joka käyttäytyi tosi mallikelpoisesti yes ja se on uutta täällä oitissa jossa koirat eivät ole aina valttämättä täysin hallinnassa...

Toisen lenkin fiilistelin Dumlen kanssa kaksin.Nautin suunnattomasti Dumlen kanssa kahdestaan ulkoiluista kun liikkuu ripeästi ja reippaasti ja on muutoinkin, kuten olen useasti hehkuttanut, vallan ihana lenkkikaveri ellei ihan suosikkini tästä porukasta... Otettiin pikkasen tottista. Kivasti meni.

Aamuyöstä viimeksi mainittu kaveri kävi muuten varmaan kolme kertaa pihalla kun on taas, yllätys yllätys, pakki sekaisin. On tosi mieltä ylentävää aivan unen pöpperössä pestä toisen kakkapylly kolmesti peräkkäin. Tylosin aloitettiin ja nyt on tilanne rauhoittunut. Kohta täytyy ruveta miettimään jonkinlaista strategiaa Dumlen varalle kun noita kuureja menee enemmän ja useammín kuin laki niin sanotusti sallii. Toivon niin ettei tarttis ylläpitolääkitystä kun jo on se kortisoni joka toinen päivä. Kun asetutaan uusille mestoille niin kai sitä pitäisi lähteä mevetiin neuvonpitoon.  

Ei koiramaista asiaa: pinkki kahvinkeitin tuli ja on se niiiiiin söpö!! Verkkokauppa.comissa oli superedullisesti (normaaliin hintaan nähden). Kahvinkeitto on muutenkin kivaa mutta nyt siitä saa vielä silmäniloakin.Jess!!

heart

Nyt (taas) otsalamppua virittelemään ja ulos hiippailemaan... E