TYTÖTheart


LUMIMONSTERI


DALIA JA MONA
  

SAMAAN SUUNTAAN


Dumlesta ei ole nyt kuvia kun oltiin lenkillä vasta pimeällä. Menin ensin tyttöjen kanssa kaksin = perinteinen lassie-walk. Oli tosi kivaa!! Mona oli erityisen villillä ja leikkisällä tuulella. Tavattiin myös lenkin loppuvaiheessa neljä pikkukoiraa joiden kanssa tytöt tekivät tuttavuutta.

Dumlen kanssa oli yhtä lailla tosi kivaa. Lenkin tempo Miskan kanssa on aina reipas, niin nytkin. Leikittiin kaverin mieliksi lumipallukoilla ja juostiin TÄYSILLÄ pitkin pyörätietä eli pistin polvet koville. Dumle paineli kuin viimeistä päivää ja meinasin tukehtua nauruun kun kikatin sille juoksemisen lomassa. Koiria tuli vastaan useita ja heidät ohitimme makupalojen avustuksella. Dumlella ei ole mitään ongelmia ohitella ketään jos on mässyt pelissä... Menee kyllä muutenkin ihan kivasti, korkeintaan muutama syvä haukku tulee ja koira on ihan hallittavissa mutta makupalojen kanssa ei edes huomaa jos joku tulee vastaan.

Tuossa tuo isompi rontti nyt makaa sängyllä vieressä syvässä unessa. Toivottavasti saan pitää hänet vielä pitkään!!heart Dumlen kanssa ei ikinä tiedä kun on niin voimakkaalla lääkityksellä.