Ei toimi netti ei, ei sittenkään vaikka lupaavalta aluksi näyttikin. Ehdin jo iloita että saisin viikonloppuna kunnon postauksia aikaiseksi ja mahdollisesti niitä kuviakin lisää mutta niinhän siinä kävi että ovat jälleen kerran soneralla töpeksineet ja linjat on nyt pimeenä. Maanantaina yrittävät uudelleen...

Koirille kuuluu perushyvää.
Dumlen iho vähän oireilee ja aloitin pesut. Muutenkin tuntuu että ei ole pojan karvapeite sellaisessa loistossa kuin pari vuotta sitten. Katselin vanhoja kuvia ja kyllä oli kaksivuotis kuvassa niin muhkea karvapeite että ei samaksi tunnista. Varmaan pesut ja kortisooni vaikuttaa asiaan. Koko ajan saa olla pelko persauksissa että miten Dumlen vointi menee kun on niin raskaalla lääkityksellä. Muuten on kyllä kaverilla vauhti päällä ja innokkaasti leikkii lumipaakuilla! Yhtenä iltana raahasi uskollisesti jalkapallon kokoista lumikokkaretta suussaan varmaan lähemmäs puoli tuntia. Sellainen aarre oli ettei malttanut millään irrottaa. Jopa vastaantulevat koirat eivät saaneet reaktiota aikaiseksi; lumipaakku vei kaiken huomion.
Tytöillä ei mitään ihmeellisempiä kuulumisia ole. Arki sujuu varmaan tahtiin. Kilttejä ovat olleet, mitä nyt Mustamoona välillä hetkellisesti menettää kuulonsa kikkareiden äärellä. Kouvola alkaa tulla tutuksi koirillekin, tai ainakin omat kulmat.

Viikonloppuna on suunnitelmissa siistiä turkkeja ja tehdä muita huoltotoimenpiteitä, lenkkeillä valoisalla ja kölliä soffalla. Ihanaa kun on pari päivää vapaata ja saa NUKKUA!!