TIMBER!!!!

003-normal.jpg

004-normal.jpg

002-normal.jpg

Sitkeästi yritti kaveri tänään päivälenkillä raivata polun yllä ollutta kaatunutta puunrunkoa. Ulvoi ja vonkui kun runko ei totellut eikä meinannut millään malttaa jatkaa matkaa!

Saksanpaimenkoiralla on hirmuinen puruvoima; puunrunko notkui lupaavasti kun Miska pisti parastaan!! Vaffa ja yritteliäs poikka.

Tänään oltiin taas samoilemassa metsäpoluilla jotka ovat paikoittain niin syviä että collie ei sieltä juuri näy. On kiva kävellä "omassa" metsässä jossa ei ole joka paikassa paskaa. Kouvolalaiset koiranomistajat saisivat totta tosiaan ryhdistäytyä kun kukaan ei tunnu korjaavan koiriensa jätöksiä. On KUVOTTAVAA kulkea pyörteillä kun sitä itseään on, ei vain pelkästään reunassa, vaan siellä sun täällä pitkin pyörätietä. YÖK, sanon minä!!!

"Mielandiassa" ollaan todella välinpitämättömiä asian suhteen eikä ole kaupunkikaan saanut aikaiseksi laittaa roskiksia suositumpien ulkoilureittien varrelle. On tosi kiva kantaa tunnin ajan täyttä kakkapussia kädessään kun ei ole mitään paikkaa minne sen laittaa. Parannettavaa siis on, monella eri osa-alueella.

Olen tuohtunut!! :(