Minua ei kura haittaa!! Ei vaikka se tietääkin koirien pesun lisäksi myös jatkuvaa imurointia. Onneksi tässä asunnossa on toimiva ja iso kylppäri juuri oikeassa paikassa.Edelleen pesen mielihyvin koiria kunhan vaan tulee kevät. Ja sitähän se kura tietää, kevättä ja lopulta kesää. Miten tänä vuonna tuntuukin erityisen työläältä tuo kevään tulo. En tiedä kuvittelenko mutta mielestäni kevät on tullut ennen sulavammin. Muistan vuosia sitten olleeni huhtikuun puolivälissä koirani Hollyn kanssa match showssa ja asteita oli lähemmäs 20 plussaa. Ei puhettakaan yöpakkasista silloin!!

Kyllä tämä viikonloppu tuli todella tarpeeseen! Töissä on taas sellainen meno ja meininki että V-käyrä kohosi turhan korkealle ja hipoi jo huippulukemia tämän päivän aikana. Kun lopulta pääsin lähtemään kotiin reippaasti viiden jälkeen oli kaikkialta toimistosta jo valot sammutettu ja muut painuneet aikapäiviä sitten viikonlopun viettoon. En saanut läheskään kaikkia töitä tehtyä mutta onneksi edes sen verran että ei tule totaalista kaaosta ensi viikolla kun sen jo tietää kalenteria katsomalla että kiirettä tulee pitämään. Olen niin paljon liikekannalla että toimistovelvoitteiden kanssa tekee piukeeta. Minua ei kuitenkaan niinkään kiusaa kiire kun olen luonnostani nopeatempoinen ja kova tekemään vaan se että puitteet tai viitekehys tai miksi sitä nyt nimittäisi on täysin hukassa ellei olematon. Minun työni kannalta tärkeät asiat ei etene mihinkään ja sen lisäksi että olen ns. yksinäinen susi työmaalla, en saa työlleni sellaista tukea jota tarvitsisin ja päivä päivältä jokapäiväisen = ruohonjuuritason työn tekeminen tulee aina vaan vaikeammaksi kun kaikki on ihan levällään. Tuntuu että ei välttämättä kannattaisi ehkä enää uhrata näin paljoa energiaa tekemiseen joka on kuitenkin aika epävarmalla pohjalla lomautuksine kaikkineen. Siitäkö se sitten johtui vai syytänkö Daliaa kun puhelin hälytti aamulla klo 7 mutta ruhoni sain sängystä ylösvasta klo 8 paremmalla/pahemmalla puolen. Mutta kun oli niin paljon kivempi kölliä Daltton kainalossa kuin lähteä työmaalle...

Terveisiä pesutuvalta! Kävin juuri laittamassa neljännen ja samalla viimeisen koneellisen päälle. Nyt kun perjantaina ramppaa pesutuvan niin sitten on lauantai vapaana pyykkivelvoitteista. Salille aion mennä heti aamutuimaan huomenna. Lähtee päivä mukavasti käyntiin. Ja sitten EHKÄ KENTIES treenin jälkeen menen sinooperin ostamaan pari sisustuksen piristystä. Kävin siellä jo pälyilemässä keskiviikkona ja muutama potentiaalinen hankinta on minulla mielessä jos kukkaro vaan antaa myöten.

Loppukevennykseksi kaakao hehkutusta otsikon mukaan. Olen nyt innostunut, vaikka vannoutunut kahvinjuoja olenkin, keittelemään kaakaota iltaisin, ihan aidosta kaakaojauheesta. Nyt löysin fazerin kaakaojauhepurkista hyvän ohjeen siitä mitä muuta kaakaojauheeseen voi sekottaa kuin sokeria. Tosi hyvää kaakaota tulee jos laittaa jauheen kanssa muscovado sokeria, kanelia ja vaniljasokeria. Ehdottomasti kannattaa kokeilla!! Yummy!!

TARPEET (+mölkkis tietysti)

imagesCA3QWSR8-normal.jpg     6_22%5B1%5D-normal.jpg   Kaneli%2520jauhettu%252038%2520g%5B1%5D-

(kuvat netistä)

VIIKONLOPPUJA!

E

 sydan%5B1%5D-normal.jpg