001-normal.jpg

"Teenyweeny" leskenlehti keskellä peltoa

 

002-normal.jpg

Tylsä, arkipäiväinen kuva mutta niin keväinen jotenkin, täynnä toivoa tulevasta...

Olenpa nyt pohdiskeleva ja filosofinen mutta pienimmätkin aurinkoon ja kevääseen liittyvät merkit lupaa uutta alkua. Vähän niinkuin aamu jolloin koko päivä on vielä edessä.

Nyt on kuitenkin ilta eikä mitään vikaa siinäkään. Olenhan kuitenkin aina ollut ns. iltaihminen joten en valita. Silti aamussa on sitä jotain...

Salilla kävin töiden jälkeen koirien "huoltotoimenpiteet" suoritettuani ja kohta lähden koirien kanssa kunnon lenkille, vielä ihan ihmisen aikaan kerrankin... Hyvä minä!

Viikonloppuna saan mitä ilmeisimmin mieluisan kyläilijän ja siinä samassa taidan saada haltuuni haravan, oksasakset ym. puutarhasälää että saan pihan kuntoon eli siis haravoitua ja rehottavan pensasaiden saksittua. Kohta voisi rakentaa aidankin ettei tarvitse koko ajan seistä kyttäämässä koiria kun ovat pihalla. Meidän pihan takana on aikamoinen trafiikki kun siinä menee pyörätie ja porukkaa ramppaa koko ajan. Joku näköeste voisi olla ihan kova sana...

Haluan vielä tarkentaa etten todellakaan ole mikään puutarhaihminen enkä kukkapipeltäjä mutta haluan että piha on siisti; silloin sitä on kiva katsella. Pari äärimmäisen helppohoitoista kesäkukkaa voin käydä hakemassa mutta siinä se saa sitten olla. Meillä piha on aina ensisijaisesti koiria varten mutta ihan kiva on jos muutama rehevä ja näyttävä kukkalaite on silmän ilona. En tajua mitään puutarhanhoidosta joten en stressaa siitä pahemmin. Tökkään kukkiin aika ajoin "lannoitetikut", kastelen iltaisin ja thats it! Ai niin ja nypin kuolleet kukinnot pois jos täytyy. Puskatkin leikkaan ihan milloin sattuu eli jos näyttää epäsiistiltä niin oksat lähtee, vuodenajasta riippumatta!!

Mutta nyt: ylös, ulos ja lenkille!!!