LÄLLÄLLÄÄ, SANOO DUMLE!! Huomenna lähdetään reissuun...

057-normal.jpg

Onpa outoa lähteä pitkästä aikaa "etelään päin"! En ole koko aikana Kouvolaan muutettuani käynyt missään, en kotona enkä muuallakaan. Täällä on kökitty "mielandiassa" tiiviisti. Laumamme lähtee matkaan jo torstaina, tosin vasta illalla, kun ensimmäinen palaveri on jo klo 10 pe aamuna. Ollaan sitten siellä lähellä jo "hollilla" eikä tarvitse kukonlaulun aikaan lähteä liikkeelle. Perään on heti toinen tapaaminen ja sitten suuntaankin kohti Riksua ja KAMPAAJALLE, ihanaa pitkästä aikaan!! Tukka on sellaisessa kunnossa että jotain on tehtävä ja pian. Kauhea kuiva pehkoni on totaalisesti trimmauksen tarpeessa. Juttelin kampaaja sannan kanssa ja oli vähän puhetta jos liukuvärjäiltäisiin. Uusi keväinen "hairdo" piristää varmasti!

Sitten kun on pääasiat kunnossa niin suuntaan tapaamaan Riksun entisiä työkavereita ja kun me kolme päästään yhteen niin ei ole epäilystäkään etteikö juttua piisaisi ja paljon. Mahtava nähdä tytsyjä pitkästä aikaa. Lauantaina taidan viettää laatuaikaa sukulaisten kanssa ja takaisin kotiin palaillaan sitten kun siltä tuntuu.

Toivottavasti Jpäässä ei kuitenkaan ole kovin kuraista kun äidin luona koirien puhtaanapito ei ole mitenkään helppoa; suihku nimittäin sijaitsee yläkerrassa. Jos sinne mielii kolmen kuraisen koiran kanssa kiivetä, menee koko kämppä pesuun... Seuraavassa kuvassa oleva keli on tilauksessa viikonlopuksi Järvenpäähän. Kouvolassa ollessa ei kura meitsiä haittaa kun se tietää KEVÄTTÄ!

010-normal.jpg

Huomenna on vielä kiireinen ja palaverien täyteinen torstai edessä ennen kuin startataan ja ajattelin kyllä ulkoiluttaa koirat täällä Kouvolan päässä ennen kuin lähdemme ajelemaan. Sapuskan saavat vasta perillä. Mukaan täytyy muistaa ottaa lääkkeet, koirien pyyhkeet, pikatolu, sapuskat ja itselle palaverivaatesetti ja sitten muuta vaatetta sillä tavalla sopivassa määrin (saa nähdä miten se onnistuu, heheh...) mutta myös niin että pärjätään suomen ailahtelevassa kevätsäässä... Haastavaa!! Lumisadettakin saattaa kuulemma tulla eli siihenkin(kö) pitää varautua??!!

Ja tänään olin sitten salilla pitkästä aikaa. JIIIIHAAA!! Se on ehdottomasti mainitsemisen arvoinen asia!! Koska oli uusi sali, näytti paikan omistaja laitteet läpi. Hän oli myös tehnyt ohjelman minulle jota kävimme pikaisesti läpi. Treenit on jaettu kolmeen päivään kuten pyysinkin. Technogymin laiteet ovat minulle tuttuja ennestään joten hieman vaan piti palautella mieliin tekniikkaa ja säätöjä.

Toivon nyt kovasti että polvet ja muut kremppa-alueet kestää treenaamisen. Oli taas tosi nastaa olla salilla eli siis toivotaan parasta että voin jatkaakin. Tällä salilla on mahdollista ostaa kymppikortti tosi edullisesti jos on uusi asiakas ja sellaisen hankinkin. Kortti maksoi vain 39 euroa eli on tosi edukas. On hyvä että pääsee tutustumaan useammin kuin kerran. Ainakin minulle se on tärkeää että pääsen testaamaan miten polvet ja selkä kestää. Tutustumiskortti oli juuri se syy miksi tämän salin valitsin.

Luulen että magnesiumin syönti on myös auttanut jatkuvaan kolotukseen jonkin verran, ainakin siltä tuntuu. Magnesiumin lisäksi syön omega kolmosta, probiootteja, kalkkia ja D-vitamiinia päivittäin. Mutta niin se tässä iässä täytyy, ei voi muuta. Salilla käynnin alkamisen lisäksi iloitsen siitä että eilen vaivannut häilyvä kurkkukipu on "menneen talven lumia".

Vielä on hieman epäselvää mihin aikaa päivästa aion treenata. Alkuperäinen idea salitreeneistä työpäivän tai aamun aikana ei ole hyvä nyt kun tarkemmin ajattelee. Aamulla olen ihan pihalla ja työpäivän aikana tulee liian kiire. Haluan nauttia salilla käynnistä enkä treenata veren maku suussa, kilpaa kellon kanssa. Koirien ajasta en halua tinkiä liikaa myöskään kun ovat muutenkin niin paljon keskenään kotona. Yksi treenipäivistä on varmaan sunnuntai (jos ehkä rupean maastoilemaan lauantaisin...) ja sitten varmaan arki-ilta TAI työpäivän jälkeen siinä tapauksessa jos ehdin ruokkiksella ulkoiluttaa koirat. But we will see... Ihan kiva että on nyt kaikkea "äxöniä" tiedossa. Saadaan vähän säpinää tähän hiljaiseloon.

Tässä vielä tunnelmakuva pääsiäiseltä kun fiilistelin pinkin lyhtyni kanssa takapihalla.

013-normal.jpg

Kiva kun on jotain mitä odottaa <3

ps. Monan uusi virallinen koko nimi on:
Mona Matias Monsterhjelm-Mutiainen