Tähän vuodenaikaan on aika haasteellista pukeutua oikein lenkille lähtiessä. On aina joko liian vähän tai liian paljon päällä. Harvoin osuu vaatteiden määrä oikeaan. Näistä kahdesta vaihtoehdosta valitsen kuitenkin mieluummin sen että olen vähän alipukeutunut. On tukalaa ulkoilla jos on liian paljon vaatteita yllä. Itse tulen silloin ainakin tosi huonolle tuulelle. Iltalenkillä on sitten taas jo kylmä vaikka muuten pärjäisikin jo kevätvaatteissa kun pakkasta on viime aikoina ollut lähes 10 miinusastetta.

Olen muutenkin omistanut osan pääsiäisvapaista vaatteille. Olen kokeillut mihin vaatteistani mahdun ja mihin en ja sen mukaan organisoinut ne laatikoihin. Olen auttamattomasti paisunut ulos joistain asuistani. Mutta monien kohdalla on vielä kuitenkin toivoa jos onnistun karistamaan muutaman sentin keskivartalosta. Olen myös sortunut ostamaan vuoden aikana epätoivoissani pari muodotonta kaapua joita ei ole tullut käytettyä ollenkaan; ne ovat aivan liian isoja ja saavat kenen tahansa näyttämään ei niin hyvältä. Luulin että niistä olisi jotain hyötyä... "Kaavut" ovat nyt laatikossa jossa lukee "fatty stuff" ja sitten on laatikko jonka tarrassa lukee "muutama sentti" ja sinne olen pistänyt ne releet joiden kohdalla on kaikki vielä mahdollista.

Onneksi en kuitenkaan ole vielä tässä pisteessä:

009-normal.jpg

(oli pakko kuvata nämä kun vastaan tulivat)

Ei ole mitään järkeä ostaa liian isoja vaatteita vaan parempi on yksinkertaisesti vain mennä salille ja "ryhtyä mahtumaan" niihin toisiin... En ole onneksi kuitenkaan niin pullea että urakka olisi mahdoton vaikka tietty ikää on jo kertynyt ja painon pudottaminen on aina jonkin verran haasteellisempaa kuin nuorena. Löysin onneksi hyllynpohjalta parit hieman kauhtuneet entiset jumppahousut, muutaman davidin paidan ja sisäkengät jotka pesin. Niillä pääsee hyvin alkuun. Katselin samalla siivotessani myös asukokonaisuuksia valmiiksi kun usein tuntuu että on liian haasteellista löytää päälle pantavaa aamun kiireessä. Hyvinhän sieltä kaapista joitain vaihtoehtoja löytyi kun rauhassa sai kokeilla ja yhdistellä. Niillä mennään nyt eteenpäin.

Tämänpäiväisen päivälenkin jälkeen olivat koiruudet melko kuraisia. Suuntasimme lenkille poikkeuksellisesti pyörätien kautta. Se ei ollut välttämättä paras mahdollinen idea. Kuraa, likaa ja sitä PASKAA, joka puolella ja PALJON!! Sen lisäksi paikoittain niin liukasta että sai tosissaan tehdä töitä että pysyi pystyssä lenkkareilla.

Vannon että jonain päivänä Kouvola hukkuu paskaan. Sitä on kerta kaikkiaan niin paljon joka puolella että mikään muu lopputulema ei voi olla mahdollista! Dumlen lenkkeily on yhtä tuskaa ja tällä kertaa sitten meidän hienot neiditkin saivat satikutia kun yllätin kummankin kakkakikkareet suusta!! Päivälenkki Summa summarum: Liukastelua, paskaa, rapaa ja koirien komentamista = ei niin nautittavaa tällä kertaa.

Mutta, teinpä sitten hyvää ruokaa eli uunissa paahdettua parsakaalia, kesäkurpitsaa ja tomaattia sekä kalkkunapihvin ja juomaksi sitruunasta puristettua mehua, naminami!! Se vähän piristi. Huomenna taas työmaalle ja sitten loppuviikosta järvenpäähän kotimaisemiin. Loppukevennykseksi (?) kuva meitsistä työpöytäni ääressä.

003-normal.jpg

Hyvää työviikkoa kaikille!

E