Täällä ollaan taas kotona koko revohka. Oltiin torstai illasta asti Järvenpäässä ja oli kyllä tosi kiva viikonloppu. Tuli mukavaa vaihtelua normaalikuvioihin. Visiitti oli ensimmäinen sen jälkeen kun olen muuttanut Kouvolaan. Perjantaina oli ihan työpäivä parin palaverin merkeissä mutta kummassakin palaverissa oli ns. "tuttuuselementti" mukana sillä olin ennestään tutuissa paikoissa ja muista palaveeraajista tunsin osan kun olin entisellä työmaallani. Työvelvoitteiden jälkeen suuntasin Riksuun kampaajalle. Kolmen ja puolen tunnin session jälkeen oli uusi tukkani valmis. Aloitettiin liukuvärjäys projekti kun meitsin pehkoa ei ihan niin vaan liukuvärjäillä yhdellä kerralla. Otsatukan leikkauspäätös tuli loppumetreillä ja sen lisäksi tukkaani kevennettiin reilusti. Olen tosi tyytyväinen uuteen päähäni, jälleen kerran, kiitos vaan Sannalle. Mukaan lähti ihanan tuoksuiset cutrinin shampoot ja kampaaja antoi vielä lahjukseksi päänhieronta "jutun" sekä lämpösuojasuihkeen jos/kun suoristelen joskus.

022-normal.jpg

On se vaan ihme miten koko olemus ja ilme piristyy pelkällä hiustenlaittamisella mutta niin se vaan on. Kampaajalta hipsin kyläilemään. Menin tapaamaan kahta entistä työkaveriani toisen heistä kotiin jossa saimme herkullista ruokaa ja juorusimme antaumuksella lähes puoleen yöhön. Aiheet vaihtelivat laidasta laitaan ja juttua riitti kuten ennakoin. Ääni meni loppuillasta ja yöllä havahduin kurkkukipuun... Oli tosi kiva tavata tyttöjä, toivottavasti perinne jatkuu...? Poikani hoiti koiria joten sain olla menossa ihan rauhassa. Myönnettävä on että kun saavuin järvenpäähän olin niin sippi että vedin pienet unet ja vein koirat ulos vasta aamuyön tunteina.

Lauantaina olin koiruuksien kanssa mahtavalla lenkillä. Päädyimme erilaisten peltoreittien jälkeen tuusiksen jäälle. Siellä sai Dumlekin juosta vapaana kun tilaa ja näkyvyyttä oli. Ulkoilijoita oli paljon mutta kaikille oli hyvin tilaa touhuta. Keli oli huikea! Aurinko porotti täydeltä terältä. Siskoni liittyi Aino-spanielin kanssa joukkoihin ja lassiet kirmailivat jonkin verran Ainon kanssa. Ulkoilumme kesti lähes kolme tuntia ja oli tosi kiva kun sai ilman aikatauluja ja kiirettä olla ihan juuri niin kauan kuin halusi.

LAUANTAIN ULKOILIJAT

017-normal.jpg

Söimme perheen kesken iltapäivällä nami lohta, paahdettuja yrttiporkkanoita, salaattia ja hedelmiä sekä jutustelimme. Oli kiva tavata perhettäkin pitkästä aikaa. Lauantai-illan päätteeksi kävin visiitillä poikani asunnolla jota en ole ihan valmiiksi sisustettuna ennen nähnytkään. Telkkarikuumeeni lähti jälleen nousuun tämän kyläilyn tuloksena...

Sunnuntaina piipahdin vielä jäällä, pakkailin kamat ja lähdin lopulta puoli kolmen hujakoilla ajelemaan kotia kohti. Hämmästyksekseni Dalia matkusti yllättävän hyvin voimatta pahoin tai läähättämättä kuolaten. Istua tökötti koko matkan katsoen ikkunasta ulos. Kiva!! Ja Mona hyppäsi SULAVASTI autoon. Ensin veti kyllä kanveesiin kun oli aika mennä autoon mutta kun oikein kehuin ja kannustin niin pomppasin takaosastoon yllättävän kevyellä loikalla. Ja sai tietty kauheasti kehuja. Taisi olla moisesta vähän hämillään...

Koirien reissu meni oikein hyvin, oltiinhan me tutussa paikassa. Mona tosin otti silmätikukseen kahvinkeittimen ollen aivan varma siitä että se on kyllä jonkinlainen mölyä tuottava laite; heti alkoi murina ja haukku kun ryhtyi kahvinkeittopuuhiin...:D Kakkaa oli Jpäässä paljonpaljon vähemmän kuin Kouvolassa minkä tyytyväisenä totesin. Se helpottaa meidän ulkoiluja huomattavasti. Omenaakin ehtivät karvakuonot kerjätä sinnikkäästi tämän vierailun aikana:

016-normal.jpg

Vielä pari kuvaa viikolopulta:

KOHDATTIIN KUMMITUS KULTTURIMAISEMISSA

(sain ikuistettua kameralle!!! Jeeee!!)

013-normal.jpg

HANKIMAISEMAA SILMÄNKANTAMATTOMIIN

006-normal.jpg

SIBELIUKSEN AINOLA (no on se siellä, varmasti...)

010-normal.jpg

PERINTEIKÄS KOIRAKYLTTI KYRÖLÄSSÄ

018-normal.jpg

Tämä kyltti on ollut jo vuosikausia yhden talon aidassa kiinni. Hitto, kun olisivat vielä laittaneet ohjeistuksen siitä miten koiran saa tyhjennettyä...

Nyt alkaa olla meillä kuitenkin sellainen tilanne että

DUMLE ISTUU OVELLA

002-normal.jpg

vihjailevasti,

LASSIETYTÖT MAKAA SÖPÖSTI ETEISESSÄ

003-normal.jpg

sama asia mielessä, eli postaaminen on nyt kertakaikkiaan päätettävä ja lähdettävä kotimetsään yölliselle ulkoilulle. Huomenna siis se kuuluisa maanantai joka aloittaa työviikon, tsemppiä kaikille!!