Tämä päivä alkoi reippaasti klo 8. Käytin koirat tyhjennyksellä, söin puuron kera mansikoiden ja lähdin ajamaan kohti Teboilia jossa oli se renkaiden vaihto varattuna. Olipa hyvä ja ystävällinen palvelu sekä mukavia muita asiakkaita. On tosi kiva kun ihmiset ovat kohteliaita ja ystävällisiä toisilleen. Pienet eleet merkkaa paljon ja päivä lähtee käyntiin paremmin. Sorruin ostamaan teboilista myös uudet pyyhkijän sulat, enkä hetkeäkään liian aikaisin; olen jo riittävän kauan tuunannut kuskinpuoleista pyyhkijää... Ja kyllähän ne pyyhkijän sulat nyt aika oleelliset ovat kun VETTÄ SATAA!! MAHTAVAA!!! Harvemmin sitä näin kovin iloitsee vesisateesta. Hanget sulaa silmissä mutta kyllä sitä on odotettukin. Omistan ihan hyvät sadevaatteet enkä ole onneksi sokerista joten ulkoilu ei tuota ongelmaa tälläkään kelillä. Koirien pesu menee sen voimalla kun tietää että kohta on ehkä ihan oikeasti lämmintä.

Uudet kesärenkaat alla ajelin salille. Ja kyllä oli kiva treenata. Salilla oli sopivan väljää ja treenaaminen tuntui muutenkin hyvältä. Tuli notkea fiilis. On ihana olla salilla silloin kun ei ole kiire eikä väsytä.  Kotona pesin hiukset uusilla shampoilla. Saliruokana rahkaa, mansikoita, kiiviä ja banaania. Sekä pari kokojyväleipää kera philadelphiajuuston.

IMG_2045-normal.jpg

IMG_2048-normal.jpg

Nyt yritän laittaa areenan uudelleen pyörimään (äsken vähän tökki) ja katson hakekaa kätilö ohjelman eilisen jakson. Tykkään tosi paljon englantilaisista sarjoista. Ovat minun makuuni enemmän kuin amerikkalaiset.

IMG_2047-normal.jpg

Ja kun saa jaksoni katsottua, tälläydyn sadetamineisiin ja lähden suu virneessä piiiiitkälle lenkille koiruuksien kanssa.