001-normal.jpg004-normal.jpg006-normal.jpg

Tässä sitä mennään, häntä siankippuralla...

007-normal.jpg008-normal.jpg010-normal.jpg

I'm poor lonesome german shepherd far away from home...

009-normal.jpg

Aamulla lähdettiin puoli kymmenen aikaan matkaan ja vaikka oli lämmintä niin kuitenkin sen verran raikasta että Herra Koirakaan ei ollut aivan reporankana. Kyllä oli kiva taivaltaa freesissä kevätaamun kelissä. Ilma muuttui hiostavaksi tosi nopeasti eli kun tultiin yhdentoista jälkeen kotiin olikin jo melkoisen lämmintä.

Olen tehnyt aamulla mulle ja pojalleni sellaisen marenkinminikakkupohjan jonne olisi tarkoitus laittaa vielä kermaa ja mansikoita joita muuten metsästin tänään peräti viidestä kaupasta kunnes löytyi. Joku muukin taisi olla mansikoiden perään ja veikkaanpa että kakkua varten... Nythän on tosiaan huomenna äitienpäivä jota tässä perheessä juhlitaan varmaankin tänään. Huikeassa Menussamme on kahden tomaatin pastaa ja edellä mainittu kakku.

Formulat kutsuvat viikonloppuvierailijaani huomenna joten kakut pistellään tänään. Sitä paitsi kuten ystäväni eilen fiksusti sanoi, äitienpäivä on joka päivä!

Eilinen rankkasade kuuro sai aikaan sen että keskiyön lenkillämme oli huumaava tuoksu ulkona ja puiden lehdet sekä nurmikko näyttää kasvavan silmissä!

Nyt painun tiskaamaan ja sitten nappaan Hra Koiran matkaan ja lähden piipahtamaan rautatieasemalla for the pick-up...