Tämä sunnuntai päivä ei lähtenyt käyntiin mitenkään lupaavasti. Jo herätessäni oli sellainen nuutunut, mikään ei huvita-fiilis ja kiskoin itseni liikkeelle puoliväkisin. Annoin koirille sapuskat ja raahauduin ulkoiluttamaan koirat lähimetsässä. Mistään lenkistä ei voi puhuakkaan; lähinnä maleksin ja raahustin eteenpäin ja odotin vaan että pääsisin kotiin kahvin keittoon. En osaa sanoa mitään yhtä syytä vetämättömälle ololle mutta sen ainakin muistan että näin taas hyvin vaikuttavan unen entisestä kaveristani ja uneni ovat usein niin toden tuntuisia että niistä jää sellainen melankolia päälle.

Sitten olen kyllä myös kovasti pohtinut työtilannettani joka kuormittaa melkoisesti tällä hetkellä. Työ sinällään on tosi kivaa ja mielekästä ja pitää päällä pientä vipinää josta vain tykkään joten väsyminen tuleekin ihan muista asioista. Olen aika yksin työni kanssa enkä saa siihen sellaista tukea jota tarvitsisin. Olen kyllä tuonut epäkohtia esille mutta turhaan, sillä minua ei oikein kuunnella. Tilanteen sekavuudesta johtuen ei kenelläkään ole aikaa eikä myöskään osaamista paneutua sellaisiin asioihin jotka oleellisesti helpottaisivat arkea. Joudun usein selvittelemään asioita jotka kuuluvat mielestäni esimiestason toimenkuvaan, ei minun. Sitten on muutamia sellaisia persoonia jotka omalla tyylillään ahdistavat kovasti ja pyrinkin heitä aktiivisesti välttelemään. Täytyy nyt todella miettiä onko tässä mitään mieltä kun tilanne on näin epätyydyttävä ja ongelmallinen. Pyrin kuitenkin tekemään parhaani asiakkaitten eteen ja unohtamaan muut asiat niin selviän eteenpäin ilman suurempia vaurioita Huomennakin on sellainen palaveri johon en millään jaksaisi lähteä. On kyse asioista ja käytännöistä jotka pitäisi esimiestasolla päättää. En ymmärrä miksi minut pitää raahata joka paikkaan mukaan!! Tässä siis muutama itse asiassa melko hyvä syy vetämättömyyteeni.

Mutta, lähdinpä sitten liikkeelle, enemmänkin velvollisuuden tuntoisesti ja yllättäen piristyin salilla tosi paljon! Treenailin pidemmän kaavan kautta ja kivaa oli! Näin kulki minun päivä kuvin puolilta päivin noin klo 19 asti:

009-normal.jpg   011-normal.jpg014-normal.jpg015-normal.jpg017-normal.jpg018-normal.jpg020-normal.jpg

Yllä: Luottorasvat; näitä ilman en tule toimeen, enkä ole túllut varmaan yli 10 vuoteen!!

021-normal.jpg

Yllä:Salitreenistä palautumiseen ja koiranlenkille energiaksi

026-normal.jpg027-normal.jpg028-normal.jpg029-normal.jpg030-normal.jpg033-normal.jpg034-normal.jpg

Ruoka näyttää pliisulta mutta oli hyvää. Pitää sisällään itsemarinoituja ja tehtyjä lohkoperunoita ja mun lempparia eli kalkkunaa. Kirsikkatomaatit lisäsin väriä antamaan...

Nyt sumppia keittämään ja sitten missikisoja seuraamaan. Olen ikuinen hömppäfriikki. Katson LIViä, missejä, perhe-elokuvia yms. ja luen seiskaa uskollisesti. Näillä mennään!!

E