014-normal.jpg

Vaikka minulla on menossa tällä hetkellä jonkinlainen minimalistinen kausi ja kaikki on kotona hyvinkin pelkistettyä eikä koriste-esineitä muutenkaan liiemmälti ole esillä, niin tästä asetelmasta jotenkin tykkään. Kuvassa oleva kannu on ollut tyhjänpanttina kaapin perukoilla ikuisuuksia ja vihdoinkin keksin sille jotain käyttöä.

Tämä päivä on ollut työvoitto sillä en herännyt järin hyvällä tuulella aamulla. En tiedä onko ilmalla jotain tekemistä asian kanssa mutta vetämätön fiilis oli joka tapauksessa. Tuntui siltä että on kauheasti kaikkea tekemistä eikä huvittanut ryhtyä mihinkään. Jopa salille meno tuntui velvollisuudelta. Aloin pikku hiljaa puuhailemaan ja sainkin ihan kivasti aikaiseksi ja päätin että lähden salille vasta kun olen suoriutunut kotihommista. Kun pitää itsensä työn touhussa ei tarvitse miettiä mikä fiilis on tai ei ole; sen kun vaan tekee ja keskittyy siihen. Salille olikin ihan kiva mennä hieman myöhemmin. Oli tosi vähän porukkaa ja tilaa treenata. Lauantaina sali aukeaa kympiltä ja suuri osa treenaajista käy nähtävästi ennen puolta päivää. Hiki tuli pelkästään kävelemällä saliin sisälle, sen verran hiostavaa siellä oli ja sitten kun alkoi tekemään ohjelmaa tuli vielä enemmän hiki...

Monalle kävin ostamassa kermaviiliä ennen kotiin menoa. Oksentaminen on helpottanut kun olen antanut turkkilaista jogurttia ja Dumlen ruokaa ja vain pepcidin. Mona ei halua syodä omaa kuivamuonaa ja arvelen että taitaa ehdollistaa oksentamisen siihen kun Dumlen nappulat pysyy hyvin sisällä ja maistuu. Tänään on lenkkeilty ihan kiitettävästi. Aamullakin oltiin varmaan 1,5 tuntia. Samoin päivällä. Dumle oli taas aivan mehut pois, ei meinannut jaksaa kävellä ja ontui voimakkaasti. Pihalla Dumle makaa omalla varjoisella paikaallaan:

010-normal.jpg

Sapuskaksi ryhdyin valmistamaan salaattia ja tuloksena oli tämä

006-normal.jpg

eli siitä tulikin yllättäen jonkin sortin pastaa with side salad. Täysjyväpastan kanssa on soijassa paistettuja herkkusieniä, aurinkokuivattuja tomaattikuutioita, vähän koskenlaskijaa, hyppysellinen mustaa pippuria ja turkkilaista jogurttia. Erittäin yksinkertaista ja maukasta!

Hankalasta aamusta kehkeytyikin ihan ok päivä kaikesta huolimatta! Ja nyt sen kunniaksi julkaisen oman pärstä kuvani. TA-DAA:

017-normal.jpg

A trip down the memory lane...

E