Olin aamulla herätessäni kuin jyrän alle jäänyt. Joka paikkaa koski ja kolotti, ärsyttävää!  Otin aamun iisisti ja ajattelin että nyt en kiirehdi mihinkään suuntaan. Istuin koneella pitkän tovin  blogin parissa ennen kuin lähdin salille.  Tein kädet ja kyllä takkusi treenaaminen tänäänkin, ihan eiliseen malliin. Ohjelma tuli kuitenkin tehtyä miinus alkupyöräilyt. Ajattelin, että jätän kaiken "aerobisen" energiani koiralenkille. Olen miettinyt että täytyy vaan näinä takkupäivinä tehdä iisimmin mutta tärkeää on että jotain tekee. Minun treenit kulkee todella vaihtelevasti. Jonain päivinä kaikki tuntuu niin helpolta ja toisinaan taas on sellainen tunne että on ekaa kertaa ikinä salilla. Todella outoa. Mutta näin se vaan on ja sen kanssa on elettävä.

Koiralenkille puin ylle yhden mieluisimmista kesäasuistani eli lempparisortsit nro 3, mustan topin ja superstarit.

. 002-normal.jpg

Tunnustaudun sortsi ihmiseksi mutta olen asettanut tavoitteeksi "opetella" hameen käyttöä tänä kesänä. Olen jo kerran harjoitellutkin. Harjoitteluhameeni saisi olla myös musta, ehkä sellainen  polven yläpuolelle oleva hieman urheilullinen malli jonka kanssa esim. conssit sopisi hyvin. Ei kuitenkaan minari, joita nuorempana RAKASTIN käyttää.Toinen tavoite on keltaisen värin sietäminen ja siksi ostin sen T-paidan jolla nyt harjoittelen. Olen liian rajoittunut värien suhteen ja haluan nyt ainakin yrittää päästä kaavoista ulos. Kaupassa kädet tarraa aina lilaan ja pinkkiin mustan lisäksi. Mutta nyt olen keltaista t-paitaa käyttänyt jo USEAAN OTTEESEEN ja ihan hyvin olen selvinnyt. Tarvitsisin kuitenkin vielä ainakin yhdet sortsit, sellaiset "siistit mustat" joilla voisi vaikka töihin mennä. Hieman pidemmät kuin "lempparini", lyhyemmät kuin caprit ja hyvin istuvat. Tuollaisia siis lähden etsimään jossain vaiheessa.

Vehreitä lenkkimaisemia...

003-normal.jpg004-normal.jpg...ja niin even värinen puska.

Mona oli hauska kun oltiin tulossa kotiin päin. Mentiin fudis ja tenniskenttien ohi ja neito innostui niin kovin pallot nähdessään että ei voinut ymmärtää miksei päässyt verkkoaidan läpi peliin mukaan. Hyökkäili aidan luo kun jalkapallo lensi alhaalla kentällä ja tenniskentän kohdalla taas jäi tuijottamaan aidan taakse haikeana keltaista tennispalloa johon ei millään päässyt käsiksi vaikka se oli NIIN lähellä. Ei meinannut millään malttaa Matias jatkaa matkaa...

Tein ruoaksi aivan ihanaa soijasapuskaa. Tällä kertaa hyödynsin soijasuikaleita. Kyseessä oli soijasuikaleet pinaatti-feta kastikkeessa. Olin muuten varmaan kippari kalle edellisessä elämässäni kun tunnun usein laittavan pinaattiruokaa... Ruokaan palatakseni, ihanaa siis oli. Resepti löytyy soyappetit:in verkkosivuilta. Mausteena oli kurkumaa ja cayennea, sitten tuli sipulia ja creme fraichea sapuskan nimessä olevien ruoka-aineiden lisäksi. Selvisin tästä ruokalajista tosi edukkaasti kun lähes kaikkea löytyi kaapistani. Keittelin riisin sijasta täysjyväpastaa kun riisi oli finito la musica la besta.

Iltaa pukkaa ja samalla lenkkiä kanssa. Työviikko kutsuu huomenna, mitäs tässä muuta voi sanoa. Onneksi on perjantaina payday kun alkaa olemaan suhteellisen tiukkaa nyt... ja sitten kun se tili tulee niin aion ehkä hamstrata tämän sinooperista:001-normal.jpg

HYVÄÄ VIIKONALKUA TOIVOTTELEEPI

E