READY TO GO

013-normal.jpg012-normal.jpg

AARRE!!! JEEEE!!

011-normal.jpg003-normal.jpg004-normal.jpg006-normal.jpg

Hra Koira bongasi taas jälleen kerran hylätyn pallon ja joutui sen lumoihin totaalisesti. Ei todellakaan ole ensimmäinen kerta. Ei meinannut Herra Koiran päivälenkki edetä millään kun piti laskeutua tämän tästä maahan saaliin kanssa touhuamaan. Pistämätön pallovainu kaverilla!!

MATIAS LEPÄILEE VARJOSSA

008-normal.jpg007-normal.jpg

 

MAAILMAN IHANIN KALJU LASSIE JONKA KARVANLÄHDÖLLE EI LOPPUA NÄY

010-normal.jpg

HAAVEILUA...

(Olispa tällainen tarha ja siellä "taytteenä" joku suloinen karvakaveri)

002-normal.jpg

 

HYVÄ RUOKA, PAREMPI MIELI; LAISKAN KOKIN PÄIVÄLLINEN

017-normal.jpg

Nyt vaan kävi sitten niin että kaikista ponnisteluistani huolimatta on selkä äitynyt tosi ärhäkäksi ja jouduin turvautumaan buranaan pitkästä aikaa. Aion nyt syödä pienen, muutaman päivän kuurin. Selkä on kipuillut sillain hillitysti jo jonkin aikaa mutta nyt en voi juuri työtuolilla istua kun rupee heti ärhentelemään. Varasin ajan paikalliselle OMT-fyssarille ja työterveyteen. Terkka arveli että pitäisi ehkä ottaa pieni saikku. No se ratkeaa torstaina jolloin on aika. Käveleminen on parasta. Istuminen ja seisominen huonointa ja makaaminen siltä väliltä. Aamulla olen kuin vanha mummo noin vajaan minuutin ajan ennen kuin paikat vertyy. Mutta jospa Mielandian OMT on yhtä pätevä kuin Jpään niin sitten pitäisi tilanne helpottaa ensi viikon perjantaina.

Juhannuksena ajattelin pestä pyykkiä ja saattaa olla että perjantaina saan myös grillaavia vieraita mutta sen näkee sitten.

On muuten hurja ero kun ei ole ukkosta.Olen kuin eri ihminen eli en sellainen nuutunut zombie. Mitä ilmeisimmin minuun ainakin vaikuttaa ukkoskeli hyvinkin voimakkaasti.

Mutta nyt huuhtelen tyvivärit päästä ja lähden lenkille.

Ciao! E