DUMLE ON VIIS VEE!! JEEEEE!!

PALJON ONNEA MAAILMAN RAKKAIMMALLE HERRA KOIRALLE 12.6.2013!!!

Many more years to come...

BIRTHDAY POSING

018-normal.jpg015-normal.jpg012-normal.jpg

NEW COLLAR

005-normal.jpg

Dumle sai siskoltani Katilta lahjaksi aivan mahtavan viilentävän kaulapannan!

080-normal.jpg

Panta laitetaan hetkeksi kylmään veteen jossa se turpoaa ja sitten vaan kaulan ympärille viilentämään hra koiran oloa helteisenä päivänä! Mitä osuvin lahja kun Dumle kärsii niin kovasti kuumuudesta! KIITOS KATI!!

SYNTTÄRILAHJAPALLO (the must present...)

040-normal.jpg041-normal.jpg043-normal.jpg042-normal.jpg

Birthday boy juoksi pitkin pihaa pallo suussa eikä ollut ollenkaan innostunut jakamaan uutta lahjaansa kenenkään kanssa... Vaan kuinkas sitten kävikään?

HETKEN PÄÄSTÄ...

045-normal.jpg

...mutta onneksi on vielä tennispallot korkkaamatta!!

KENEN AUTO??

076-normal.jpg

Nyt ei jää epäselväksi kuka tässä autossa matkustaa!! Miskan yksi syntsälahjoista...

Kyllä oli kaveri ihmeissään kun herkkua herkun perään sai. Veljeni Mikko toi Dumlelle kaksi pakettia KALKKUNALEIKETTÄ

082-normal.jpg

ja pussin vaahtokarkkeja. Ai sitä ihanuutta!!! Kumpikin pussukka piti korkata pikimmiten!! Dumle kiittää kovasti. Muisti herrasmiehenä tarjota tytöillekkin herkkujaan. Vaahtokarkkeja sai sankari myös mummilta ja sitten kesäherkkujaan mustikoita! Kyllä Hra Koiran kelpasi, kiitos mummi! Ja mummin ansiosta pääsi Dumle myös tohtorille, siitäkin IIIIISO kiitos!!

ELÄINLÄÄKÄRIREISSU

Pelätty "verikoepäivä" oli tänään. Kauhulla odotin mitä tuleman pitää, enkä turhaan. Tässä tulos:

079-normal.jpg

Ei hyvä, ei! Herra koiran huikeat maksa-arvot voi jokainen halukas tästä huomioida. Kuitenkin munuaiset on yllättäen priima kunnossa joten jotain hyvääkin siis. Sain Elli-tohtorilta ohjeeksi ostaa jotain samylin nimistä "rasvasiepparia" jonka tarkoituksena on laimentaa Dumlen syömän sapuskin vaikutuksia maksaan "sieppaamalla" siitä jotain epäedullisia, maksaa kuormittavia tekijöitä pois.(Maallikon selitys...) Sen lisäksi yritän taas kerran pienentää kortisonin määrää. Kesä ei kyllä ole hyvä aika siihen kun allergeenejä on niin pirusti joka puolella mutta yritetään. Varmaa tietoa ei ole siitä milloin maksa arvot ovat lähteneet nousuun ja ovatko olleet noissa lukemissa jo kauan mutta nyt arvoja ryhdytään seuraamaan säännöllisesti. Kuukausi tai kaksi sitä samylinia ja sitten uudet näytteet. Ellin mukaan Dumle ei näyttänyt "kortisoonipöhöltä" vaan oli tasaisesti saanut lisää massaa koko kroppaan eikä vaan kriittiselle lantion seudulle joten siinä sain huokaista helpotuksesta. Dumle painoi 39 kg 800 g joka on hänelle aivan normi lukema. Merkit siitä että maksa alkaa toden teolla "prakaa" on mm.keltaisuus limalkalvoilla, ripuli ja oksentelu.

Olen aina tiennyt että Miku-poika ei tule elämään kovin vanhaksi ja nyt täytyykin vaan nauttia oikein kunnolla kaverin seurasta. Vielä en ole valmis luovuttamaan hänestä PIIIIITKÄÄN aikaan ja kaikkeni teen että saan pitää oman mussuni vielä mahdollisimman pitkään!!. On se mulle niin kovinkovin rakas ja tärkeä. <3<3<3

VAKIOSTOKSET ELÄINLÄÄKÄRILTÄ

081-normal.jpg

Sivuhuomautuksena Dumle otsikon alla tytöistä seuraavaa: Kurkut kunnossa kummallakin eli kakominen on tyhjään mahaan liittyvää. Painot: Dalia 20 kg Mona 16 kg.