Lapsellista tai ei mutta kävin äsken robbarissa ja mukaan tarttui hello kitty talouspapereita! Ihan pakko oli ostaa sen sijaan että olisin ostanut valkoista perussettiä. Hintakyltti sanoi että 4 euroa maksaisi paketti mutta eihän se ollut vaan ainoastaan 1,60! Hyvä etten juossut takaisin hakemaan lisää paketteja...Nyt on taas paljon kivempi putsata koirien oksennuksia ja muita kökköjä kun vastassa on suloinen HelloKitty kisumisu.

Kaiken kruunasi robbarin reissulla namelli lakunappi pussit joita en ole aikoihin nähnyt missään ja jotka maksoivat vaan euron!! Kyllä oli niin tuloksellinen kauppareissui että ei paremmasta väliä.

002-normal.jpg

En tiedä miksi valitsin kesän helteisimmän päivän siivoamiselle mutta niin vaan tein. Outo mikä outo...Heti aamutuimaan ennen koirien aamulenkkiä laitoin olkkarin ja oman makkarin kuosiin. Ihan matotkin kuskasin pihalle ja lattiat pesin. Pitkin päivää olen siivoillut koko talon. Eteisen matonkin pesin kylppärissä ja se roikkuu nyt ulkona kuivumassa. Hikikarpalot otsalla olen urakkaani suorittanut mutta nyt on ihan siistiä. Tosin ei meillä koskaan kauhean likaista ja sotkuista ole mutta kyllä eron huomaa kun on lattiat pesty kanssa. Lähinnä koirien tassuista tulleet jäljet ovat poissa.

Koirista puheen ollen, nyt kyllä odotetaan keskiyön tietämille ennen kuin lähdetään ulos. Kumpikin ulkoilu tänään on kelistä johtuen jäänyt melkoisen tyngäksi, kunhan ovat tarpeensa tehneet. Tämä ei ole koirien keli.

Minä sen sijaan odotan että tulisi nyt ÄKKIÄ se palkkapäivä kun joka puolella on vaatteita myynnissä puoli-ilmaiseksi. Jotain olisi kiva hankkia, saa nähdä miten rahaa jää kun ensin laskut maksaa mutta toivossa on hyvä elää. Perjantaita odotan muutenkin kun on se OMT fyssarin aika. Alkaa ärsyttää tämä Buranan yliannostaminen. Aamulla oli selkä tosi ärhäkkänä ja sitten en ole varma otinko edellä mainitun lääkkeen kun auringonpehmentämät aivoni eivät yksinkertaisesti muistaneet joten saattaa olla että meni kaksi kun varmuuden vuoksi otin sitten sen "ehkä" toisenkin... No kipuja ei ainakaan ollut.

Tämän hetken TOP 10 aamupalojen ykkösenä on rahka-kohmeinen mansikka-all bran sekoitus banaanilla tai ilman. Olen niiiiin tykästynyt! Niin ja sumppi mutta sen nyt on itsestään selvää... ;-)