KAUNIS MATIAS

035-normal.jpg018-normal.jpg019-normal.jpg020-normal.jpg

RAKAS KARVATON KUIKELO

031-normal.jpg034-normal.jpg046-normal.jpg045-normal.jpg

HERRA KOIRA

030-normal.jpg032-normal.jpg048-normal.jpg

MAKOISAT PÄIVÄUNET

063-normal.jpg061-normal.jpg060-normal.jpg040-normal.jpg

PUSKAN TAKAA, PUSKAN TAKAA...

057-normal.jpg047-normal.jpg056-normal.jpg

039-normal.jpg

JUHANNUSKUKKA

023-normal.jpg

Tässä kuvia pihalta tänään. Napsin samalla kun röhnötin ihanalla lepotuolilla jonka onneksi hankin viime vuonna riksun prismasta. On aika selkäystävällinenkin kaiken muun mukavan lisäksi. Pihalla vietimme aikaa kera juhannusvieraitteni eli äidin ja siskon. Grillailtiin maksaa, yrttibratwursteja, maissia ja herkkusieniä sekä tein nami salaatin jossa jääsalaatin lisäksi ilmakuivattua kinkkua, vesimelonia, dry roasted pähkinöitä ja parmesaanilastuja. Pöydässämme oli myös graavilohta ja uusia perunoita sekä kananmunanpuolikkaita joissa oli chilimajoneesia. Ai niin ja camping makkaraakin taisi olla. Itse söin nami maksaa (joo, tykkään tosi paljon!!) ja sieniä sekä salaattia. Maistoin myös yhden bratwurstin joka oli ihan kelpo.

Jälkkäriksi oli kahvin kanssa mansikoita ja extempore ideana tein marenkilevyn kyytipojaksi. Oli muuten todella maistuva ja yksinkertainen herkku kahvin kanssa. Marengin paistoin piirakkavuokassa joten se oli paksumpi kuin pellillä paistettaessa ja näin ollen siis hieman pehmeä sisältä mikä sopi paremmin kuin hyvin mansikoiden kanssa. Tuollainen simppeli juttu on on usein kaikessa selkeydessään tosi toimiva ja herkullinen ja on aina kiva kun löytyy jotain nannaa mikä on HELPPO ja nopeakin tehdä. Suosittelen kokeilemaan!! Jos jotakuta kiinnostaa niin marenkia paistoin tunnin 125 asteessa ja siihen tuli 4 valkuaista ja 2 dl sokeria.

Mona pääsi tänään "linssiluteilemaan" kun oli niin edustava ja hirmu söpö nauttiessaan päiväunistaan pensaan suojissa. Dalia, mamman ihana mussukka ei ole juuri nyt kovin kuvauksellinen mutta olen hänen puolestaan enemmän kuin iloinen kevyestä kesä"lookistaan". Karvat lähti juuri oikeaan aikaan.

Taidan tästä hipsiä pihalle torkkumaan... Lepotuoli kutsuu!

E<3