KUKKAMERTA

003-normal.jpg002-normal.jpg

DALIAN KESÄINEN VESSAREISSU (kaukana sivistyksestä...)001-normal.jpg

KESÄKYNNET: DONE!007-normal.jpg

PÄIVÄN ATERIA: DONE AND GONE004-normal.jpg

Sain vihdoinkin aikaiseksi laittaa kynnet kesäkondikseen. On ihana kun saa pitää varpaat paljaana; sitä harrastan pitkälle syksyyn. Rakastan sandaaleita joissa on joku "juttu" joka aika usein kyllä tarkoittaa jotain kimaltelevaa. Sitten on kiva laittaa muutama varvassormus; mitä siitä jos vähän painaa kun näyttää kivalta.

Liotin jalat ensin oliiviöljy-hunaja seoksessa, raspailin ja siistin kynnet sekä rasvasin jalat. Sitten laitoin uutta pinkkiä lakkaa joka on aivan ihanan väristä. Nyt kelpaa talsia ihmisten ilmoilla sandaalit jalassa sillä varpaista se ei ainakaan ole kiinni.

Ruokani oli yksinkertaisuudessa ja helppoudessaan tosi namia. Ei jaksa helteellä pakertaa mitään kovin kummallista. Kalkkunapihvin sain sentään paistettua, lazy me. Rahka ja mansikat maistui jotenkin erityisen hyvältä. En ehtinyt edes kuvata kun olin jo syönyt...Laitoin tällä kertaa perus "saliruokani" niin että murskasin aavistuksen kohmeiset mansikat ja sekoitin rahkaan. Lisäsin himpun sokrua mansikoihin, siis tositosi vähän (yleensä en laita) ja pienen lurauksen hunajaa. Oli ihanan raikasta ja viileää sekä niin hyvää! Passeli eväs myös tähän säähän.

Namia söin kanssa tänään eli Lontoon rakeita kera maitokahvin. Hyvä ruoka parempi mieli, mainosten viisaus, pitää kyllä paikkansa! Piristyin kummasti aamuisen pohdiskelun jäljiltä ja koko päivän vaivanneesta unisuudesta.

Perinteisesti, nyt mars ylös ulos ja lenkille!!!

Hyvää viikonalkua muillekin pohdiskelijoille!

E<3