Tänään olemme sitten saaneet nauttia kaikesta mahdollisesta säätyypistä. On ollut tuulta, hellettä, ukkosta ja sadetta eri voimakkuuksilla, tihkusta myrskyyn. Meidän päivälenkki ajoittui tänään pahimpaan sadeaikaan kun aamu-ulkoilun aikaan oli vielä aivan sortsikeli. Toki sitten kirkastui kun päivälenkkimme lähestyi loppuaan mutta hällä väliä! Luulin aluksi että joku taifuuni oli iskenyt kun ukkonen ensin paukutti pari kertaa ja kun olin saanut koirat remmeihin ja oven auki niin siellä näytti tältä:

002-normal.jpg

Onko tuonne myrskyyn IHAN PAKKO mennä?

007-normal.jpg

Mennään jo, en jaksa odottaa enää!!

005-normal.jpg

Aamulenkin aikana olimme onnellisen tietämättömiä tulevasta. Tässä viidakon tähtönen Mona:

013-normal.jpg

Salilla jouduin tänään rehkimään oikein olan takaa kun eilen olin siellä raveissa ja lauantaikäynti jäi väliin. Päädyin tekemään kädet ja kevennetyn version jalkatreeneistä. Selkää ja vatsoja tein useamman sarjan. Tämä oli siis sellainen "kaksi kertaa yhdistettynä"-workout.

016-normal.jpg015-normal.jpg

Salilla oli joku kesäkato käynyt. Treenaajia oli vain puolikas kourallinen ja jossain vaiheessa meitä taisi olla siellä vain kaksi innokasta. Ei ainakaan tarvinnut mihinkään jonottaa. Selkä on nyt kiukutellut aika kauan putkeen joten päätin tehdä päinvastoin kuin muut saleilijat eli VÄHENSIN painoja joissain sarjoissa sen sijaan että olisin lisännyt. On aika yllättävää miten moni kuntosalilla tehtävä liike tuntuu selässä. Nyt olisi oikeasti kiva saada jotain ohjeistusta sellaiselta henkilöltä joka tietäisi mikä tekee hyvää ja mikä ei. Toistaiseksi menen siis säännöllä "kipu on rajana".

Ensi viikolla on jussi ja punttisali on tosi rajoitetusti auki. Pe ja Su vain 3 tuntia ja lauantaina kiinni. Olisin mieluusti käynyt kun on vapaata sillä ei ole kummempia juhannussuunnitelmia. Viikolla täytyy sitten kai yrittää mennä.Tämän päivän rahka oli muuten uudehko lempparini Rainbow proteiinirahka mutta pakastemansikoilla suurustettuna. Namskis!!

Päivän sapuskaksi söin kanasalaattia ja tuhlasin kirsikoihin (heräteosto K-kaupassa)...

009-normal.jpg

Illan tunteina Prinsessainen löysi arvolleen sopivan istuimen...

010-normal.jpg012-normal.jpg

...jossa maistui unikin hetken aikaa. Huomenna taas työmaalle mutta onneksi on lyhennetty viikko...

E<3