Voihan GRRÄÄÄHH! Olin kirjoittanut jo vaikka kuinka pitkan postauksen, liittänyt kuvia jne. ja sitten se katosi. Täytyy sanoa että jonkin verran nyt ärsyttää aloittaa ihan alusta. Mitähän seuraavaksi... Mutta suomalaisella sisulla, ei kun kirjoittamaan.

Tänään on ollut ihana, sateinen keli. Olen ihan oikeasti nauttinut raikkaasta ilmasta ja päivälenkkimmekin venähti kelin ansiosta melkoisesti. Oli ihana tallustella metsäpolkuja pitkin pienessä kesäisessä tihkussa. Päädyimme lopulta Kalalammen rantaan jossa Dumle pääsi präiskimään Monan säestäessä vieressä. Harmi kun onnettoman puhelimeni kameralla en saanut vauhdikkaita tilanteita tallentumaan. Mona mm. pariin otteeseen oikein loikkasi veteen ja Dumle antoi mennä pitkin rantaviivaa sydämensä kyllyydestä. Hieman laimeat otokset saa nyt ajaa asian:

002-normal.jpg008-normal.jpg009-normal.jpg

TYTÖT LEIKKII

001-normal.jpg

Lenkiltä tullessani pistin lempparibolognesen aluille ja kun kokkaaminen eteni siihen vaiheeseen että saatoin jättää keitokseni porisemaan, siirryin kylppärin puolelle koirien pesuun. Dumlelle tehtiin perinteinen Malaseb käsittely ja kaikki alusvillansa pudottaneen Dalttonin pesin teepuuöljy shampoolla. Oli kyllä melkoisen surkean näköinen pyykättävä tuo meidän Daltton:

WP_20130614_003-normal.jpgWP_20130614_002-normal.jpgWP_20130614_001-normal.jpgWP_20130614_004-normal.jpg

VOI COLLIERIEPUA!!!

Energiaa on tänään tuntunut piisaavan vaikka mihin. Nytkin kellon ollessa jo reilusti yli puolen yön pohdin että pitäsiköhän ruveta silittämään... Ei ole mitään järkeä taas tässä, ei.

DUMLEN MAKSALÄÄKE

002-normal.jpg

Saanko esitellä, Dumlen samylin, kallis kuin mikä, valmiina saattamaan allekirjoittaneen lopulliseen vararikkoon. Dumlen kokoisen koiran samylin lääkitys maksaa nimittäin sievoisen summan eli lähes 200 euroa/kk!!! Juu, oikein luitte, ei ollenkaan naurata minua. Se on minulle vielä epäselvää mikä tämän lääkityksen tarkoitus nyt on eli pitääkkö tilanne ennallaan niin ettei tila enää tästä pahene vai kenties laskea hurjaa maksa-arvoa alaspäin. Olisi myös hyvä tietää että onko enää mitään oleellista tehtävissä näissä 700:n lukemissa eli millaisilla arvoilla alkaa ne pahimmat oireet näkyä koirassa. Lisäksi alkoi Dumlella tylosin kuurikin kun pakki meni once again sekaisin. Folaatti arvo oli todella yläkanttiin mikä viittaa kuulemma johonkin bakteeritulehdukseen. VOEVOE sanon mie ja kerta kiellon päälle VOEVOE!

NIghtynight!

<3 Eve

ps. haluaisin puhelimen jossa on parempi kamera. Sitä odotellessa...