SÖPÖT PÄIVÄLENKKEILIJÄT

020-normal.jpg019-normal.jpg

KAVERI LEPÄÄ VARJOSSA

010-normal.jpg

PUUHASTELIJA

016-normal.jpg

URAKKA TEHTY

043-normal.jpg

APUA, SISKON KARVAT LÄHTI!!

045-normal.jpg

LEIJONA VAI LASSIE...

039-normal.jpg

TOINEN TÄPÖLLÄ, TOINEN EI...

029-normal.jpg

NARUPATUKAN YKSINOIKEUTETTU VALTIAS

037-normal.jpg

REPORANKA HELTEEN UHRI

022-normal.jpg

AURINGON LASKIESSA

002-normal.jpg

Kuvien taso on mitä on mutta koskapa tässä blogissa on siitä välitetty... Kameran patterit sanoivat sopimuksen irti ja vähällä piti ettei puhelinreppananikin kun kosketusnäyttö kieltäytyi toimimasta mutta siitä selvittiin sim-korttia poistamalla.

Innostuin extempore harjaamaan Daliaa ja aina vaan löytyi uusia kohtia mistä karvaa lähti. Kuorin neidiltä niin paljon irtoavaa alusvillaan pois kun vaan sain ja nyt on toivottavasti Dalialla kevyempi olo. Pestä pitäisi vielä rinsessainen mutta all in good time!

Olen nähtävästi nyt ryhtynyt viljelemään jotain seka kieltä blogissani kun englanti ja suomi vuorottelevat tekstissä. Tämä ei ole mitään hienostelua mutta on monia asioita jotka on vaan sanottu englanniksi jotenkin paremmin ja sujuvammin; ne ikään kuin ilmentävät asiaa tarkemmin joten minulle tulee "pakottava tarve" vaihtaa enkuksi. Mutta hei,kuka onkaan tämän blogin yksinvaltias kalifi? Well me, joten voin tehdä IHAN MITÄ VAAN!!!

Dumlesta olen kovin huolissani. Hän on niin kovin väsyneen oloinen ja vetämätön. Ottaa helle koville. Ettei vaan olisi munuaisissa jotain, tästä oli tänään ystäväni kanssa puhetta. Kipujakin saattaa olla kun ei ole kovin tarmokas liikkumaan. Selkä on silmämääräisesti vino kun katsoo liikettä takaapäin. Tänäänkin aamulenkille lähdettäessä tekin tenän kun helle iski vastaan aukaistessani ulko-ovea. Lähti sitten tietysti taivaltamaan lauman mukana mutta raahusti aika lailla hidasta tempoa eteenpäin. Muutenkin makoilee ja lepäilee enimmäkseen mitä nyt narupatukasta ja tietty ruoasta innostuu tai jos pitää vahtia. Herkästi menee maate; ei viitsisi ollenkaan seisoskella. 

Nyt täytyy tosissaan miettiä mihin kaveria kuskaisi ja minkä alan spesialistille. Olen kyllä kallistumassa Mevetin suuntaan kun sieltä löytyy eri alan erikoisosaamista. Tärkein olisi nyt ottaa ne maksa ja munuaisarvot ja sitten saisi ortopedi tutkia liikuntaa yms. Olkapäiden leikkaus lähenee kyllä tietysti mutta mietin kestäisikö kaveri jonkun cartrofen-kuurin. Miten lie menee yhteen kortisonin kanssa?

Nyt olisi taas aika lähteä ulkoilemaan ja onkin kivan viileetä. Kesällä ja erityisesti hellekelillä lenkkeilyn pääpaino on näissä ilta/yöulkoiluissa. Muut "lenkit" ovat sitten aika lyhyitä meillä. Muuten tuntisi itsensä eläinrääkkääjäksi. Harmi vaan kun tuo aamu tulee aivan liian pian. Koskaan ei tunnu pääsevän ennen yhtä koisimaan kun ei edes väsytä. Siinä sitten ei monta tuntia kerkiä nukkumaan kun jo pitäisi nousta...

Nighty night!!