MAMMAN YKKÖSPOIKA <3

067-normal.jpg

069-normal.jpg

MAMMAN RAKAS PRINSESSA

061-normal.jpg060-normal.jpg

MAMMAN MUSTA KULTA

073-normal.jpg072-normal.jpg

Ollenkaan ei kannata jäädä pohtimaan bloggaajan yliräjähtänyttä "lookia". Olin juuri tullut salilta, käynyt suihkussa ja ottanut pyyhkeen pois päästä ja naamakin on ihan kirjava. Kuten tiedätte, olen oikeasti tosi hehkeä... Dumlen kuvaaminen oli aika haasteellista kun ei meinannut mahtua kuvaan.Lopulta päädyin rötköttämään kaverin kylkeen.

PIKKU-UKKO PUSKAN TAKAA

047-normal.jpg045-normal.jpg044-normal.jpg049-normal.jpg

Dumlella on tänään ollut hieman helpompi päivä. On ollut viime päiviä virkeämpi. Heti auttoi jonkin verran kun ilma raikastui.

Eilen illalla tosiaan tuli kaatamalla vettä kun oltiin ulkona. Sitä edelsi aikamoinen ukkonen jota ihailimme pihaovelta Dalian ja Dumlen kanssa. Mielestäni välähtely on paljon jyrinää pelottavampaa jos niistä kahdesta pitää valita. Kun taivas salamoi ja valot välähtelee ei voi tietää miten pian paukahtaa, sitä vaan odottaa. Sitä paitsi sellainen hiljainen valojen välähtely tuntuu jotenkin pahaa enteilevältä ja uhkaavalta...

Aamulla heräsin sen verran siivousta vailla olevassa kodissani että annoin koirille ruoat ja ryhdyin ennen mitään muuta siivoustoimiin. Meillä ei juuri koskaan ole sotkuista mutta kaikenlaista "pihasälää" on aina lattialla kun koirat ramppaavat koko päivän pihalta sisälle ja taas toiseen suuntaan. Sohvallakin oli jotain hiekkaa, kun siihen yritin hetkeksi istahtaa joten siivoaminen piti saada käyntiin saman tien. Siivouksen jälkeen kävimme ulkona jossa oli taas jo aivan helle keli. Maleksittiin rauhallisesti aamukierros ja koira saivat tehdä tarpeensa. Ja sitten vihdoinkin:

MY BREAKFAST!! Jesssss!

004-normal.jpg

Löyhä aasin silta aamupalasta, keittiössä kun ollaan: Uusi jäsen keittiön pinkkiin perheeseen, eikö olekin suloinen lävikkö ja erittäin passeli lisä pinkkejä yksityiskohtia sisältävään keittiööni!

007-normal.jpg

NEWCOMER

008-normal.jpg

Otin testiin CC-voiteen, jonka sain käsiini pari päivää sitten. Ensikäyttö oli lupauksia antava. Paremmin osaan kertoa seuraavalla viikolla kun käyttökertoja on takana useampia. Nopeasti levittyy ja tasoittaa ihon värin sekä tuntuu kevyeltä eli ei ole liian paksua tahnaa. Pintakuiva ihoni tarvitsee todella kosteuttavan meikkivoiteen. Ja koska aamulla on tuskin koskaan liikaa aikaa, on hyvä että meikkivoiteen kanssa ei tarvitse tuhertaa. Meikkivoiteissa panostan yleensä laatuun joten ihan kiva kokeilla olisiko tällaisestä hieman huokeammasta versiosta mihinkään. "Hyvin säilyneen" ja "hieman yli 25-vuotiaan" meikkipussin kulmakivi on kyllä hyvä meikkivoide. Hinnaltaan kalliimmat kestävät yleensä paljon kauemmin kun pieni määrä kerrallaan riittää joten eivät tule kovinkaan paljon kalliimmiksi loppujen lopuksi.

KORUASIAA

Olen jo jonkin aikaa etsinyt paria mystisesti kadonnutta korua ja aihe tuli mieleeni tästä johtuen. En ole kovin innostunut korujen käyttäjä nykyään, ja pidän hopeasta enemmän kuin kullasta. Omistan tosi vähän mitään helyjä enää. Muutamia lemppareita kuitenkin on.

 

v4287%5B1%5D-normal.jpg

Tällainen Kalevala koru eli Perniö sormus on ollut mulla todella kauan. Olen jopa ostanut pari kertaa uuden tilalle kun edellinen on hävinnyt johonkin. Pidän sitä aina vasemmassa peukussa.

Omistan myös takavuosien megasuosikin, Nomination-rannekorun, johon hurahdin totaalisesti ja johon keräsin erilaisia "paloja" joilla kaikilla on joku merkitys. Sain paloja myös lahjaksi. Korussa on mm. nimeni, erilaisia onnenmerkkejä kuten hevosenkenkä ja apila sekä B kirjan muistona Brando-koirasta joka nukkuin pois viime kesänä. Nomination koruni on siis suloinen sekamelska kaikkea erilaista. Jokaisella palalla on joku merkitys tai ne on saatu tärkeiltä ihmisiltä lahjaksi.

Pariisista hankin "männä vuosina" haarukasta tehdyn rannekorun. Sitä pidän aina silloin tällöin. Korvissani on pari reikää mutta korviksia pidän tosi laiskasti. Ostan sitkeästi uusia nappikorviksia jotka kaikki aina hukkaan ennemmin tai myöhemmin. Niin ja onhan mulla napakoru tottakai.

084-normal.jpg

Yllä:Haarukkakoru from Paris ja rakas Nomination

Sain taannoin lahjaksi yhteistyökumppaneilta Goalta tuotuja koruja. He olivat ostaneet Goan lomallaan kassillisen käsintehtyjä koruja 20 eurolla ja sain valita aivan mielettömästä koruvuoresta mitä halusin ja otin nämä:

011-normal.jpg

Erityisen paljon on käytössä ollut kaksi mustaa rannerengasta. Tykästyin näihin koruihin yllättävän paljon kun en normaalista tämän tyylisistä koruista niin pidä mutta nyt olen jo ihan myyty. Niin sitä vaan kannattaa kohdella kaikkea uutta.

Niin ja onhan mulla sellainen tosi kiva Pärnusta pari kesää sitten jostain kojusta ostettu kukan mallinen ihana härpäke jota en nyt löydä mistään. Varmaan tulee jossain vastaan kun olen mestari kadottamaan ja uudelleen löytämään mitä odottamattomimmista (kaamea sanahirviö!!) paikoista.

Aikamoisen pelkistettyä siis nykyään, kun ottaa huomioon sen että ennen pidin joka sormessa isoa hopeasormusta ja käsivarret oli täynnä rannerenkaita.

Kauneudenhoidosta puheenollen, tässä esittäytyy jätettävä hoitoaineeni Bonacuren moisture kick joka on oikeasti aivan "must" hiusteni hoidossa. Käytän aina kahta hoitoainetta, poishuuhdeltavaa ja tätä moisture kickiä. Monamatiasmonsteri ei siitä kuitenkaan tykkää alkuunkaan. On yrittänyt jo useaan otteeseen saada hoitoaine-raukan päiviltä... Inhoaa suihkutuksen ääntä ja kun näkeekin pullon rupeaa pomppimaan kuin vieteri ukko ja yrittää saada pullon hampaisiinsa. Hassu neito!

012-normal.jpg

LASSIET

031-normal.jpg041-normal.jpg025-normal.jpg024-normal.jpg082-normal.jpg

Kalju-K-Kokotti kalliolla...

Tässä postauksessa ei ole päätä eikä häntää ja on parhaimmillaankin sekava sekä vaihteleva, kuten meidän arkemmekin. Kaikkea sekalaista tapahtuu ja pomppaan asiasta ja tekemisestä toiseen. Mutta, viikonloppukuulumisemme oli nyt tällä kertaa näin!!

E<3