GOOD MORNING!

004-normal.jpg

Otin koirien aamupissatukselle pienen kannellisen loodan mukaan ja poimin vähän marjoja aamupalarahkan kanssa. Annoksessa alla banaania, sen päällä rahkaa ja sitten mustikoita ja vadelmia. NAMI! Mulla ei valitettavasti riitä kärsivällisyys marjojen poimimiseen mutta tuollainen vajaa 2dl juuri ja juuri onnistuu. Marjastajat ovat kolunneet aika tarkkaan nuo lähipusikot joten siellä täällä on enää yksittäisiä marjoja jäljellä.

Dumlen kanssa on rasittava poimia kun tunkee samoille apajille. Tänäkin aamuna sain koko ajan hätistellä kaveria kauemmaksi.

Eilen koirat innostuivat pihalla vähän kisailemaan ja kuvailin laiskahkosti heidän touhujaan. Muutama kuva tuli talteen. Dumlekin oli menossa mukana mikä on yllättävää kun yleensä toimii tarkkailijan roolissa kun lassiet painii.

027-normal.jpg

Koko porukka yhdessä, taitaa Dumle olla kiusauksen alaisena...

031-normal.jpg

Leijona hyökkää suden kimppuu.Hurjat pedot!!

026-normal.jpg

Dumle räppää Monsteria ja jonkun varpaat. Ovat kyllä usein melkoisen lähituntumassa kun leikkivät...

017-normal.jpg008-normal.jpg

Olen laiska koiranrapsuttaja...

012-normal.jpg011-normal.jpg023-normal.jpg

Colliepatsas Mona. Monaa on helppo kuvata kun saattaa patsastella ikuisuuden samassa asennossa.

005-normal.jpg

Pihavahti pitää tarkkaan huolta mitä pyörätiellä tapahtuu.

013-normal.jpg

Yksi lensi yli Dalttonin nenän...

002-normal.jpg020-normal.jpg

Kyllä hesari tietää... Vaikeahan rinsessaa on olla rakastamatta!!

MUUT MIETTEET

Meidän viikonloppu on sujunut normaalin arkisesti ja aivan liian nopeasti. Kelit on selvästi viilenneet ja tuuli puhaltaa. Huomenna taas palataan arkeen ja otankin tavoitteeksi päästä ajoissa ylös. En ymmärrä miten aikuinen ihminen ei hallitse itseään ja yksinkertaisesti vaan nouse ylös. Jos kello soi kuudelta niin yhtäkkiä vaan huomaan sen olevan yhdeksän. Aamu aika on petollista; tuntuu että olisi ollut valveilla mutta onkin nukkunut.

Ensi viikolla menen katsomaan paria heppaa jotka ovat tarjolla ylläpitoon. OMT kielsi ratsastuksen mutta aio olla tottelematon... Toisaalta menen kyllä vain katsomaan sillä kyseessä on pari lämppäriä jotka ovat mun nounou-heppalistalla selän takia vaikka muuten niistä niin kovin pidänkin. Lisäksi nämä kyseiset pollet ovat juosseet vielä tänä vuonna kilpaa joten sekin sotii periaatteitani vastaan kun en haluaisi mitään projektia vaan hieman "valmiimman" ratsun. Kummia ei tarvitse hobusen osata mutta perusasiat olisi hyvä olla hallussa. Omistaja kertoi kyllä hevosia jopa irtohyppyytetyn ja jonkinverran koulutetun mutta toisaalta eivät vielä esim. nosta laukkaa kunnolla. Voi olla että tulee hukkareissu mutta käynpä nyt kuitenkin kun näitä olisi mahdollisuus ratsastella ja hoidella kotitallillaan aluksi joten pääsisi tutustumaan ennen kuin tekee päätöksen.

Sekin on tärkeää miten hevosia on pidetty ja miten osaavat olla ihmisen kanssa. Useat ravi-ihmiset eivät vaadi hevosiltaan mitään käytöstapoja vaan pollet saavat rellestää miten vaan kunhan juoksevat kovaa. En sano että kaikki, mutta aika moni, valitettavasti. Sitä paitsi mun mielessä on edelleen vahvasti se yksi suokki joka näyttää edelleen olevan kaupan... En vaan haluaisi ostaa heti kun on niin huonoja kokemuksia viimeisten hevosten kanssa. Ja jos tulee ilmi jotain isompaa pysyvää, käyttöön vaikuttavaa niin sitten ylläpitohevosen voi aina palauttaa omistajalleen.

Olen taas katsonut miljoona leffaa! Tänään aloitin leffalla nimeltä City Island josta pidin tosi paljon. Eilisen paras oli Woody Allenin pätkä jonka nimeä en enää, voitteko kuvitella, muista! Olen katsonut niin paljon elokuvia että kaikki nimet häipyvät mielestä saman tien. Hyvää sunnuntaita kaikille!!

Eve <3