002-normal.jpg

AAMUPALA; kuppi kuumaa maitokahvia ja rahka-persikka-banaani smoothie. Laimean ja värittömän näköinen juoma kun en kiireessä viitsinyt koristella mutta ah, niin pehmeä, kuohkea ja maukas. Nami!!

003-normal.jpg

Mikäs siinä onkaan? Vihdoinkin; yksinkertainen perusjogurttijäätelön resepti. Jesss! Ei mitään kananmunankeltuaisia ja maitojauheita ym. outoa vaan perussettiä kaikessa yksinkertaisuudessaan.

004-normal.jpg005-normal.jpg006-normal.jpg

Hetihän tätä piti kokeilla. Ostin robbarista oikein teräskulhon varta vasten. Vatkaamista tämä herkku vaatii jonkin verran kun alussa piti vatkata sähkövatkaimella 20 min. välein eikä saa liikaa antaa jäätyä. Aika pakastimessa n. 2-3 tuntia. Mulla taisi yksi vatkauskerta jäädä välistä kun seos meni rakenteeltaan ehkä hieman kovaksi mutta kyllä oli hyvää silti. Suosittelen kovasti kaikille. Siis vain turkkilaista jogurttia ja sokereita, tavallista (1-2 rkl) ja vaniljaa (2 tl), eikä edes kovin paljon.

Huonoja puolia: sulaa nopeasti, ei voi tehdä valmiiksi pakkaseen kun pitää syödä heti, sitoo tekijänsä keittiön läheisyyteen 20 minuutin sekotusväleistä johtuen melkein kolmeksi tunniksi ja ehdottomasti huonoin puoli nro 1: AIVAN LIIAN HYVÄÄ...