Tässä tarjoillaan taas jälleen kerran yksi kuvaton postaus, olkaa hyvä. Täällä sitä ollaan, vihdoinkin järvenpäässä muutto kokonaan suoritettuna. Tänään käväisin vielä pikaisesti töissä, tein ihan parit päätöksetkin ja hoidin muutaman asiakasasian sen lisäksi että siistin jälkeni seuraajaa varten pienessä toimistossani. Jäynääkin tuli tehtyä kuvakollaasin muodossa. Tein nimittäin pienen tilataideteoksen toimistohuoneen seinälle omista käyntikorteistani...

Päiväni alkoi tänään jo 5:30 Järvenpäässä. Mulla oli työhaastattelu Vantaalla aamulla jo klo 8  ja sinne siis suuntasin aamutoimien jälkeen. Haastattelu oli sellainen pikakelaus ja ohi puolessa tunnissa. Yhtään en nyt osaa sanoa miten meni. Lyhyttä ja ytimekästä oli kuitenkin. Sieltä ajoin jäkeen, vaihdoin vaatteet, join smoothien ja suuntasin kouvolaan. Olin jo totaalisen sippi menomatkalla ja haaveksin vain ihanan kutsuvasta harmaasta sohvasta jonne voisin illalla lösähtää. Työmaalla olin viimeistä kertaa ja ennen kuin ajelin vanhaan kotiin siivoamaan, kävin hesessä syömässä ruisaterian. Kunnon mättö helpotti väsymykseen jonkin verran. Omaa siistiä kotia oli helppo siivota joten kovin kauaa ei siivouksessa kulunut. Lastasin auton täyteen ja ajelin jpäähän jossa nyt olen.

Onpa ollut kyllä pitkä päivä ja kauheasti tekemistä, autolla ajamisesta puhumattakaan. Nyt on ihana vaan hetki olla ja himmailla ennen kuin lähtee koirien kanssa lenkille. Huomenna saa vihdoinkin nukkua! JIIIIIHAAA!!

eve <3