001-normal.jpg004-normal.jpg

Totinen torvensoittaja at the office... Huomenta!

009-normal.jpg

Olikohan joku nyt löytänyt "pikkiriikkisen" asiaan sopivan kortin...? Ja melkoisen osuva oli myös ihana lilanvärinen roikotin, muutenkin niiiiiiin söpö ja jonkun lemppariväriä vielä. Kiitoskiitoskiitos Jannalle näistä ja tervetulleesta lounashetkestä (sairaan hyvää ruokaa...). Mahtikiva iltapäivä hyvässä seurassa ja erinomainen tapa päättää viikko, ei voi muuta sanoa. Ja tietty hyvää harjoitusta meikäläiselle tulevaa johtoportaan roolia varten tällaiset hieman venähtäneet lounastauot. Huippukivaa ja rentouttavaa lomaa Jannalle ja muista ne keinonahkasortsit kuitenkin käydä hakemassa sieltä seppälästä lomaa varten...

Allekirjoittanut on tehnyt täällä "bisnestä" ja keventänyt muuttokuormaa myymällä naapurille hieman maallista omaisuutta edullisesti. Meillä näyttää nyt muuten tältä:

010-normal.jpg012-normal.jpg

Muutto on huomenna ja homma on onneksi melko hanskassa. On ollut aikamoista organisoimista tämänkertainen muutto kun tulen vielä kouvolaan ensi viikoksi töihin joten jotain on jätettävä tännekin. Lisäksi osa tavaroista menee veljeni varastoon ja osa tulee väliaikaiseen kortteeriini. On siis pitänyt olla tarkkana kun pakkaa. Muutan myös viikkoa aiemmin kuin alunperin piti joten sekin on kieltämättä aiheuttanut jonkinlaista vipinää...Vaatteet odottaa vielä kaapeissa mutta se ei kauaa kestä kun ne siirtyvät ikea-kasseihin. Nuo siunatut ikea-kassit ovat mahtava keksintö. Niitä voi hyödyntää niin monessa eri tarkoituksessa. Ovat myös kestäviä!!

Ihanan lounashetken lisäksi positiivisia fiiliksiä tänään sai aikaiseksi aamutuimaan saatu kutsu työhaastatteluun, vielä melko mieluisaan sellaiseen. Kaikenkaikkiaan siis plusmerkkinen päivä. Nyt taidan lähteä ikea kassien pariin vaatekaappeja tyhjentämään.

Ciao!

Eve <3