HERRA KOIRA, NIIN KOMEA!!

014-normal.jpg011-normal.jpg

<3 <3 <3

012-normal.jpg016-normal.jpg

Herra Koira oli eilen harjauksessa. Karvaa lähti ja kaiken maailman takkuja löytyi joten oli ehkä ihan aiheellista harjata. Siistittiin vähän tassuja ja korvia kanssa ja putsattiin viimeksi mainitut canofitella kun jotain tulehduksen tynkää näytti olevan taas kerran aluillaan. Koskaan en jaksa lopettaa ihmettelemästä miten komea koira tuo Dumle onkaan!!

024-normal.jpg

Äitin oma pikku puudeli söpösti soffalla

DALTTON

009-normal.jpg005-normal.jpg006-normal.jpg

Tähän sopulineitoon olen aivan hulluna! On niin kiltti, suloinen ja tottelevainen mutta myös erittäin persoonallinen neito!Mikä onni että sattuu olemaan mun koira! On nyt alkanut tehdä uutta turkkia kun oli koko kesän kevyemmällä versiolla. Siinäkin asiassa niiiiiiin fiksu. Parasta hellyyttä ja hyvää mieltä saa tältä tytöltä!!

MONSTERI

015-normal.jpg007-normal.jpg

Mona Matias, kaikkien varisten, harakoiden ja oravien kauhu!! Kuka uskoisi että tällainen söpöläinen ketään jahtaisi...? Vimmatusti painaa perään mutta ei jahtaa pikkulintuja, vain edellämainittuja. Sitten kun en enää itse jaksa lenkkeillä niin ostanpa Monalle variksen, parkkeeraan itseni pellon laitaan ja annan neidin treenata ihan omillaan. Mona on nyt aivan kaljuna joten näyttää entistä enemmän pieneltä väkkärältä tämä Pikku Myy. Lintujen lisäksi myös sukat ja hanskat saavat kyytiä Monsterin käsittelyssä... Jiiiihaaa!

VAINU PÄÄLLÄ

010-normal.jpg

POSING

019-normal.jpg

IHQUI!!! <3 <3 <3