Johan oli päivä. Onneksi kohta loppuu ja uusi alkaa! Tähän sateiseen maanantaihin on mahtunut nöyryytyksen tunnetta, alakuloa, kipuilevia jalkoja ja pahaa mieltä. Lisäksi keskellä kirkasta päivää vanha ukko hyökkäsi autoni kimppuun (oikeesti!) ja kaikenkaikkiaan oli sellainen negatiivinen lataus koko päivässä. Tuntui että kaikki ärsytti.

Sain kuitenkin tallilla siivottua tarhan ja siinä olikin varsinainen voimien ponnistus kun puskin ja vedin mutalillussa kottareita kolmeen otteeseen tarhasta lantalaan. Ei tarvitse salille mennä, ei! Neljäs kottarillinen sitä itseään irtosi karsinasta joten voin rehellisesti ja hyvällä omalla tunnolla sanoa että päivän paskakiintiö tuli täyteen. Stradi vietti vapaata ja oleili koko päivän tarhassa heiniään syöden. Yritin samalla siivotessani vähän pähkäillä mihin saisin tarhaan hyvän heinäpaikan ja ennen kaikkea miten järjestäisin sen että sapuskat pysyisi edes joten kuten kuivana ja heinä riittäisi koko päiväksi. Ajattelin kokeilla tarhan ylänurkkaan heinäverkkoa nyt kun sähkö on otettu pois ja sitten vielä pähkäillä toisen paikan niin että jos en pääse päivällä (työt yms.) niin heinä riittää iltapäivään asti.

Satulaan tarvitsen mitä pikimmin neopreenisen tai jonkun muun pehmeän satulavyön kun tämänhetkinen vyö on otettu ratsastusvyöstä ja on aika ikävän kova. Agrissa olisi suhteellisen edullisesti joten jos viitsin mäntsälään ajaa niin sieltä sen saisin. Toinen vaihtoehto on Tuusulan puuilo. Hööksiltä löytyy uutuustuotteena ihana lampaankarvainen versio mutta se on jo puolet kalliimpi kuin neopreeninen. Huomenna tulee mahdollinen tuleva vuokraaja/hoitaja tutustumaan paikkoihin ja hommiin ja muutosta on muutenkin ilmassa kun yhden tallikaverin kanssa puhuttiin että voitaisiin mennä marraskuuksi kokeilemaan tallirinkiin jolloin tallikäynnit vähenisivät jonkin verran. Ehkä on syytäkin vähetä kun nyt käyn kolme kertaa päivässä... En myöskään pane pahakseni jos saan pari aamua nukkua. Meillä tulee näillä näkymin olemaan 7 heppaa talven yli tallissa joten se tietäisi kahta vuoroa per heppa. Teen myös hoitoheppa Jaskan vuorot joten neljä siis mulle. Toivon vaan ettei rinkiin meneminen tuo muassaan mitään negatiivista pulinaa ja valitusta jota olen yrittänyt välttää hoitamalla heppani itse.

Kuvia ei tunnu nyt oikein saavan otettua kun koko ajan on synkkää ja märkää tai jos ei ole niin kamera jää varmasti kotiin. Ilman siis mennään, yet again.

Paremman huomisen toivossa,

Eve