KUKKUU, MINÄ TÄÄLLÄ...

005-normal.jpg

Joku inspiraatio iski ja väsäsin Stradin karsinaan vähän somistusta. Stradin kamat on enimmäkseen kaapissa ja nyt kun siirsin loimenkin pois (katto vuotaa, takki kastuu) niin karsinan edusta on melko karun näköinen. Tässä on sitten tällainen pikapikaa väsätty hätävarakyltti mutta omasta mielestäni aika kiva ja osuva kuitenkin, kaikessa vaatimattomuudessaan. Ja pääasia että itselle kelpaa... (hehheh...)

Tänään uusi penkkimme tuntui muuten jo paljon paremmalta. Vieläkin on hakemista istunnan kanssa mutta nyt jo toisella ratsastus kerralla oli tuntuvaa edistystä tapahtunut. Satulakin oli heti ensimmäisen kerran jälkeen muokkautunut päältä eikä näyttänyt enää niin oudolta.

Stradin ravaaminen on vielä kovin epätahtista joten juuri kun saa itselleen hyvän asennon ja rytmin niin eiköhän kaveri muuta tahtia ja taas ollaan hukassa. Yritin saada tasaista tempoa raviin ja aika hyvin onnistuinkin välillä. Ja tänään me muuten oikein HYPÄTTIIN maastoeste!!! Kasa puita meni oikeaoppisella loikalla, ei siis läpi juosten tai astuen. Ja mulle kehtityi kuin taikaiskusta heti mieletön hyppyinto... Huomenna taidan antaa Stradille vapaapäivän jos maltan että sitten päästään vkonloppuna etsimään uusia reittejä oikein pitkän kaavan kautta.

Ihanan leuto keli muuten tänään...

Eve