Tänään otin vielä kerran aachenin käyttöön lenkillä kun suunnitelmissa oli hieman ravailua, jiihaa!! Pohdin vaan ennen lenkkiä että missä ihmeessä sitä nyt oikein voi ravata kun kaikki tiet on niin kovia.Tänään myös paikottain sen lisäksi jäisiä. Laitoin kaverin kuntoon ja täytyy sanoa että ei ollut Stradi kovin innostunut satulasta. Muutenkin oli hieman levoton aluksi mutta asettui lopulta aloilleen niin että sain puunaukseni kunnialla hoidettua. On mahtavaa katsella heppaa nyt kun on taas kunnossa ja oma itsensä. Oli raukka niin apaattinen ja vaivainen vielä viikko sitten. Stradilla on muuten ihanan kiiltävä ja pehmeä karva ja muutenkin on kyllä tosi komea kaveri kaiken kaikkiaan. Lisäksi aina vaan tutumman tuntuinen kaikkine elkeineen.

Hurjasta tuulesta huolimatta ratsastus meni oikein rauhaisasti. Ravailtiin aina kun voitiin ja mentiin mm. yksi puunrunko ravilla. Oikein näppärästi kaveri ravasi yli ja nosteli jalkojaan asianmukaisesti; ei siis mitään röntyilyä ja kompastelua! Stradi oli oikein tohkeissaan kun sai pitkästä aikaa ravailla kunnolla. Sen näki kaikesta.

Heppa hoidettiin pitkän kaavan kautta lenkin jälkeen eli käytössä oli uudet kylmäyssuojat ja biofarmin msm 2-teho linimentti. Voin lämpimästi suositella suojia ihan kaikille!! Todella toimivat ja kätevät ihan missä olosuhteissa vaan mutta erityisesti sellaisella tallilla jossa ei ole vesiboxia. Laitoin etujalat pakettiin ja hoitelin hepan sillä välillä muilta osin kuntoon kun suojat olivat jalassa noin 20 minuuttia. Kuraa oli kiitettävästi tarttunut matkaan lenkin varrelta... Lopulta tuunattiin vielä uusi rain buster ja se päällä mamman lellipoika lähti pihalle. Aikansa meni siinäkin kun siistin jälkeni ja kasasin kamat. Jäi ihan kaikki tallihommat illalla tehtäväksi. Jippii... :(

Ei tähän loppuun muuta kuin että FARFAR ON IHAN PARAS <3 <3 <3

Eve