Lähdin päivällä tallille kaikkea muuta kuin intoa puhkuen. Kuten aiemmassa postauksessa mainitsin on heppamotivaationi tosi vähissä Stradin tilanteesta johtuen. Kello oli jo kaksi joten vein Stradille ja Jaskalle päiväheinät ja ryhdyin tallihommiin. Fiilis alkoi pikku hiljaa kuin varkain kohoamaan kuten tallilla usein käy varsinkin kun saa rauhassa puuhailla. Siinä paskaa mättäessäni päätin kuitenkin lähteä edes pikku kävelylenkille. Hain Stradin tarhasta, laitoin kuntoon ja lähdimme matkaan. 

Yllätyksekseni meillä olikin oikein mukava lenkki. Siitäkin huolimatta että jossain ammuttiin (!!) ja liikenne oli suhteellisen vilkasta. Stradi liikkui reippaasti ja oli muutenkin oikein "eläväisellä" tuulella. Jouduimme melkein hämärän uhreiksi mutta onneksi navigaattorini näyttämä pieni tie oli kuin olikin olemassa ja ehdimme takaisin tallille ennen pimeää. Heijastimia ei nimittäin ollut, ei minulla eikä hevosella...

005-normal.jpg

Stradi näytti taas parhaat puolensa eli sen miten ihana maastoratsu onkaan. Tallilta kotiin palasi piristynyt ja hyväntuulinen Eve, joka nyt lähteekin tästä tekemään iltatallin. 

Ihanaa viikonloppua kaikille!!