HERRA KOIRA

IMG_1442-normal.jpg

...käväisi lääkärissä verikokeissa viime viikolla. Taas saatiin ihmetellä miten ihmeessä tuottaa noin hyviä veriarvoja, vaikka lääkitys on melkoinen.

IMG_3462-normal.jpg

Vain pari maksa-arvoa on kohollaan mutta jos ottaa huomioon sen, että ALT arvo oli jossain vaiheessa yli 700, ei lukema ole niin paha ollenkaan. Tämä arvo tuli sillä tapaa että Samylinia syötettiin säännöllisen epäsäännöllisesti eli ei ihan joka ilta. Samylin on todella kallista. Dumlen kuukauden satsi maksaa yli 160 € joten olisi tosi hyvä jos pärjäisi hieman pienemmällä määrällä. Samylinin lisäksi allergiaruokaan menee noin 100 € ja siihen sitten vielä ynnätään tylosinit, canofitet ja kortisooni niin ihan kiitettävää summaa tässä lähennellään. Eikä sillä summallakaan nyt enää tässä vaiheessa olisi niin merkitystä mutta kun ollaan ajauduttu siihen että Dumle syö lääkettä lääkkeen päälle eli yhtä lääkettä toisen takia, niin kieltämättä rupeaa miettimään mikä järki tässä on. 

Hra Koiran vointi ja yleiskunto toimii mittarina eli niin kauan kuin Dumle on reipas ja hyvinvoivan oloinen, mennään näillä eväillä eteenpäin. Kortisoonin syönnissä tulee muuten näinä päivinä täyteen kaksi vuotta. 

*****************************

STRADI

098-normal.jpg

Mun ja Stradin yhteinen aika lähenee loppuaan. Päätöksiä on tehty ja kaveri siirtyy kuun vaihteessa taivaslaitumille missä ei jänneviat vaivaa. Olen todella kiitollinen siitä että sain tutustua tähän hienoon hevoseen ja viettää nämä kuukaudet hänen kanssaan. En voi kuitenkaan olla ajattelematta mitä kaikkea olisikaan voinut olla, jos lähtökohdat olisivat olleet toisenlaiset. 

Nyt aioin täysillä nauttia näistä viimeisistä päivistä rakkaan ruunapojan seurassa. Olenpahan ainakin saanut mahdollisuuden tarjota Vaarille rakkautta, säännöllistä hoitoa ja huolenpitoa sekä hemmottelua hänen viimeisinä kuukausinaan. 

Huomenna mennään tallin ainoan tamman, Ladyn, kanssa pienelle aamulenkille käpyttelemään. Pappa saa vähän seuraa ja vieläpä tamma-sellaista... 

Ikävä tulee...

E