Lähdin tänään hamstrausreissulle kun tiesin että läheisellä kirpparilla oli euronpäivät. Kassillisen vaatteita sai eurolla ja kyllähän sieltä muutama "rätti" mukaan tarttuikin kun käyntiin pääsin. Mitä muuta tälaisena ankeana ja pimeänä päivänä onkaan kivempaa tehdä kuin shoppailla, shoppailla ja shoppailla? Ja vielä halvalla!!!

VOILA!

IMG_3554-normal.jpgIMG_3551-normal.jpgIMG_3549-normal.jpgIMG_3545-normal.jpgIMG_3544-normal.jpgIMG_3543-normal.jpg

Ja kaikki nämä vain eurolla! Mulla on noista kaksi lempparia ja ne ovat tämä alimmainen vihreä ja sitten pinkki paita jota "tuunasin" vähän valkoisella topilla kun on muuten hieman lyhyt. Väri vaan oli niin ihana että ostettava oli! Uskon löytäväni näille jotain käyttöä ja jos en löydä niin lahjoitan eteenpäin. Ostin kirpparilta myös pienen "taulun":

IMG_3542-normal.jpg

Tällle keksin, saman tien kun sen näin, käyttötarkoituksen. Kerron jossain vaiheessa tai sitten en...

Kaiken kaikkiaan tuhlasin siis kokonaista 2 €! Kiva oli penkoa, tehdä löytöjä ja sovitella vaatteita. Vielä on muutama kirppari valloitettavana Järvenpäässä. Ja mikäs niitä on valloitellessa jos noin halvaksi tulee. 

Olen myös hankkinut Joulusuklaani. Ne odottavat nyt kaapissa pääsyä ikeasta ostettuun lasimaljaan. Perinteitä noudattaen:

IMG_3555-normal.jpg

Aion muuten tänä jouluna leipoa taatelikakun. Sitä varten on kaapissa odottamassa taatelit, kermaviili ja voi jotka hankin tänään. Olen jonkinverran elämäni aikana leiponut mutta tätä kakkua en koskaan. Huomenna saatan sen pyöräyttää ja pakastimeen päätyy heti kun jäähtyy, joulunpyhiä odottelemaan. Onhan se vähän kurjaa leipoa kun ei voi edes maistaa tekeleitään mutta päätös pitää. Sen verran herkkuasiassa annoin periksi että ostin itselleni pussillisen kuorrutettuja manteleita. Jamskis maiskis miten hyviä!

IMG_3558-normal.jpg

Pitkällisen pohdiskelun jälkeen tulin siihen tulokseen että voin näitä syödä kun ovat kuitenkin manteleita vaikkakin karamellisoituja. Vastaava pohdinta proteiinipatukan kanssa muutama viikko sitten johti siihen että patukka jäi syömättä.

Tämä blogi kaipaa nyt kipeästi koirapostausta. On vaan ollut niin kauhean pimeää ja ankeaa ulkona että ei saa edes minun löyhän seulan läpi meneviä kuvia mitenkään aikaiseksi. Niinpä koirapostaukset ovat olleet vähemmistössä. Täällä sitä ulkoillaan etelässä kumisaappaissa ja sadevaatteissa ja jouluun on enää pari viikkoa. 

KOIRIEN KUULUMISIA

Todettakoon sen verran että Dumle tuli pestyä tällä viikolla Malasebilla, koko koira siis ei vaan mahan alustaa. Pelkäsin bakteerien saavan ylivallan kun Dumle "lussutti" ja melkein taukoamatta nuoli itseään. Nyt on kaveri tosi siisti! Kunhan vaan muistaisin/ saisin aikaiseksi hakea essential-tipat että saisin laitettua Hra Koiralle ihonkosteutuskuurin päälle.  

Tytöillä on molemmillla alkanut juoksut tällä viikolla. Mona on mitä ilmeisimmin rytmittänyt itsensä Dalian aikatauluihin joten kummatkin nyt siis juoksee samanaikaisesti. Eka kerta muuten meidän huushollissa ikinä kun nartuilla samaan aikaan juoksut. Narttuja on vuosien varrella ollut mutta aina ovat juoksuajat olleet eri. Nyt siis meilläkin kerrankin näin. Mona oli viime yönä tuottanut kaikkia mandollisia eritteitä keittiön lattialle ja eteisen matolle. On parina viiime päivänä taas oksennellut ja sitten meni mahakin kuralle kuten hänellä menee oksentelujaksojen aikaan. Ostin apteekista antepsinia monsterille ja liotin sapuskat sekä aloitin tylosin-kuurin että saadaan tilanne hallintaan. Daliakin sai osan Monan antepsin annospussista kun hänelläkin taipumusta aamuoksenteluun jos iltaruoka liian aikaisin. Kuten arvata siis saattaa, allekirjoittaneen aamu alkoi pienellä lattian siivouksella ja mattojen hinkkauksella mutta se ei ole mitään uutta ja ihmeellistä, joten alistuin kohtalooni. 

Olen päässyt lukemisen vauhtiin mistä olen kovin iloinen! Utrion kirja teki sen. Nyt on kuitenkin aika käyttää koirat lähipelloilla tarpeillaan ja sitten painua pehkuihin kun huomenna on aamutalli jonne toivon ehtiväni ajoissa. 

Heikun-keikun!

Eve