Vuosi 2013 on päättymäisillään ja kyllä se kuluikin nopeasti. Ensimmäinen kahdeksan kuukautta meni Kouvolassa työtä tehden ja koirien kanssa puuhaillen. Sinne muuttaessani olin täynnä toivoa uudesta kotikaupungista ja uudesta elämästä ja poislähtiessäni yhtä lailla, ellen suuremmassakin määrin, tyytyväinen että pääsin pois. Kouvolan parasta antia oli ehdottomasti rakas Vaari joka matkusti mukanani Järvenpäähän. Olisin niin toivonut että yhteinen aikamme olisi kestänyt kauemmin mutta niin ei nyt käynyt. Mahtava hevonen, päivääkään en kadu! Tapasin myös työn puolesta muutaman mukavan ihmisen,erityisterkkuja vaan Jannalle ja viereisen huoneen sossulle Ninalle, tekin olette Mielandian positiivisia puolia!

Järvenpäässä vietin ajan syyskuusta joulukuun loppuun heppaillen oikein olan takaa. Vaari oli itsehoitotallilla ja päivääni rytmittivät tallivuorot, Vaarista huolehtiminen ja ihanat maastoköpyttelyt. Mahtavaa aikaa! Mutta ehkä vielä joskus...

Nyt olen muuttanut Helsinkiin. Muutto tapahtui rutiinilla, juuri joulun alla. Olen muuttanut niin monta kertaa että voin perustellusti kutsua itseäni ammattilaiseksi tässä asiassa. Lisäksi tavaramäärä on vähentynyyt oleellisesti kun olen aina lahjoittanut ja heittänyt tarpeettomia tavaroita pois. Ylihuomenna alkaa sitten uusi työ ja aika näyttää mitä se tuo tullessaan. 

Tämän aattoillan pysyn visusti sisätiloissa koirien kanssa ja laitan joka toosan huutamaan täysillä, tsori vaan naapurit! Turha mennä ulos ollenkaan ilotulitteiden räiskintään. Toivon että saisin aikaiseksi pestä Dumlen + saksia ja siistiä kuten myös Monan. Daltton on siistissä kuosissa kun juuri ennen joulua on trimmailtu. Eli melkoisen normaali ilta tiedossa tässä huushollissa. Sellaista perus "hölläilyä" vaan. 

Nyt lähden kuitenkin mitä pikimmin koirien kanssa pitkälle lenkille kun vielä on valoisaa ja hieman vähemmän meluisaa. Todettakoon että täällä itähelsingissä ainakin on jo ensimmäiset raketit paukkuneet tänään... Aion nyt viedä laumani taannoin "löytämääni" metsään ja ehkä myös merenrantaan. Sitten tosiaan linnoitumme tänne neljän seinän sisälle "rakettievakkoon". 

TOIVON KAIKILLE BLOGIINI EKSYNEILLE JA VÄHÄN VAKITUISEMMILLE LUKIJOILLE KAIKKEA HYVÄÄ ALKAVALLE VUODELLE! TOIVOTTAVASTI SIITÄ TULEE MUKAVA, ONNELLINEN, TYYDYTTÄVÄ JA MIELLYTTÄVÄ. MITÄ NYT KUKAKIN HALUAA SEN PITÄVÄN SISÄLLÄÄN!! 

Until we meet again...

Eve <3

Happy-New-Year-2014-Horse-Riding-540x337

(kuva: hdwallpapersimages.com)