Eilisen maratoonin seurauksena ovat pikkuvarpaani nyt tosi kipeät, punaiset ja arat. Ovat ottaneet kipeää superstarien reunasta ja sen kyllä tuntee! Niinpä ryhdyin tuumasta toimeen ja ajattelin helliä kovia kokeneita varpaitani pienellä jalkakylvyllä joka on ollut agendassa jo pidemmän aikaa, ennen eilistä lenkkiäkin. Lorautin ämpäriin oliiviöljyä ja hunajaa...

IMG_3637-normal.jpg

...ja hetken päästä käytin samoja purnukoita kokatessani päivällistä! Niistä on siis moneksi! ;D Jonkin verran huvitti kyllä itseäni kun tajusin asian. No, oliiviöljy/hunaja yhdistelmä on aivan ihana jalkakylvyssä ja toimii yhtä lailla porkkanoita ja lanttuja uunissa hauduttaessa. Jalat ovat nyt pehmeät mutta pikkuvarpaat ihan samassa jamassa.

Mulla oli pieni seuraneiti jalkoja hoidellessani:

IMG_3636-normal.jpg

Coco-Sampo ihmetteli touhujani tyynykasansa keskeltä...

***********************************

Hevosasia ei etene yhtään mihinkään suuntaan, ei ainakaan eteenpäin. Kaikki suunnitellut tallipaikkakuviot potkaisee tyhjää ja eilen meni viimeinenkin toivo. Vaikea on lähteä hevosta ottamaan jos ei ole paikkaa mihin sitä viedä. Laitoin jo ht-nettiin ilmoituksenkin mutta huonolta näyttää. Voiko tämä nyt olla näin hankalaa? Ehkä onkin tarkoitettu ettei koko heppaprojekti toteudu? Jos näin on, niin tulevan elämän tylsyys ja mitäänsanomattomuus hirvittää suunnattomasti. 

Se on kuitenkin fakta että jos hevostouhut ikinä käynnistyvät, on arki organisoitava ihan uudelleen. Nukkumarytmiin on tultava järki etten väsähdä totaalisesti. Viiden tunnin yöunet arkiviikon jokaisena yönä tarkoittaa sitä että viikonloppuna ei jaksa herätä ennen kymppiä. Ja se ei ole hyvä yhtälö jos itsehoitotallia ajattelee. Sen lisäksi netissä notkumista on oleellisesti vähennettävä. Kuten myös muuta laiskottelua. Kyllä mietin myös koiria ja sitä etteivät jää liian vähälle huomiolle taikka sivuseikoiksi. Muita arveluttavia asioita on ajankäytön lisäksi tietenkin rahapolitiikka. Ei ole toista laskujen maksajaa eli sitten kun rahat loppuu niin ne kanssa loppuu! 

Täytyy varmaankin heittäytyä kohtalon käsiin ja toivoa parasta ratkaisua. Tai sitten yön tunteina salakuljettaa heponen sinne Skatan tilalle, ihan huomaamatta. 

Arki lähtee taas huomenissa rullaamaan. Sunnutai on ns."puoliarki" kun pitää jo valmistautua tulevaan työpäivään. Toivon vaan etten näe ensi yönä samanlaisia outoja unia kuin viime yönä näin. Ihan ihmeellisiä "rainoja", periaatteessa aivan normaaleista tilanteista, pyöri koko yön... IIIIKS!

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille tasapuolisesti!