Taas palelee niin vietävästi! Varmaan ties kuinka mones päivä putkeen kun olen ihan umpi jäässä. Miss B:lle tehtiin tänään temppurata kentälle. Laitoin kolme tolppaa joiden välistä pujoteltiin ja sitten kolme puomia maahan. Siinä sitten hetken aikaa pyörittiin tolppien ja puomien kera. Kankeudestaan huolimatta on BeeBee mahtava pujottelija ja sehän on tullut huomattua jo mutkikkailla metsäpoluilla. 

Temppuradan lisäksi pyöritin tammuskaa liinassa muutaman kierroksen kumpaankin suuntaan kävellen testimielessä. Riimu oli ainoa varuste suojien lisäksi. Ei valittamista liinapyörähtelyistä. Alunperin piti laittaa uudenkarhea juoksutusvyö ja testata kumpparit mutta juoksutusvyö ei ollenkaan istunut Beelle ja maharemmikin oli aivan liian löysä. Kokeilin myös kouluvyötä mutta se taas oli liian lyhyt. Käveltiin lopuksi radalla pikku pätkä ja sitten jumpattiin. Sellainen päivä siis Miss Beellä.

Piti alun perin mennä ratsimaan mutta fiilikset meni kun kuulin "Helsingin päästä" vähän uutisia. Yritä nyt siinä parantua kun kaikki on ihan auki ja totaalisen epäselvää sekä alati muuttuvaa. Juuri tällä hetkellä en voi muuta kuin ihmetellä tiettyjen ihmisten asennetta. On aina ns. "easyway out" etsiä jostain syntipukki ja jättää asiat selvittämättä. Olen liian herkkänahkainen loputtomaan pelien pelaamiseen. Menee liikaa energiaa vaikka asiat voisivat olla aivan yksinkertaisia. Todellakin kannattaisi miettiä mitä oikeasti halutaan. Annetaan ymmärtää jotain ihan muuta kuin mitä todellisuus on. Ihminen ei välttämättä mahdu tiettyyn muottiin johon yritetään väkisin laittaa. Minun Pinocchion päiväni ovat ohi. Vedelkööt jonkun toisen naruista. 

Pers edellä puuhun eli nyt sitten vielä pari kommenttia aamusta. Vein koirat Uutelaan aamu-ulkoilulle. Uutela ei petä, rauhaisaa oli jälleen ja Dumlekin sai olla vapaana. Kyllä hän nauttikin kun on normisti, lähes poikkeuksetta, hihnassa kytkettynä. 

Jpäässä ollaan, nyt ainakin viikonlopun yli. Täältä onnistuu heppailut hieman vähemmällä dieselin kulutuksella. Saa muuten nähdä olenko kohta koditon, sekin on nimittäin mahdollista... Thanx to vendictive b...s from you know where...  Nyt lisää vihreää teetä, jos vaikka lämpenis sieluja myöten...

Eve