KUKKUU

FOTDF5E-normal.jpg

Täällä ollaan! Ekaa iltaa uudessa karsinassa...

TALLINÄKYMÄÄ PELTOPERSPEKTIIVISTÄ

FOT447F-normal.jpg

NAMINAMI!!!

FOTD0DB-normal.jpgFOT4B15-normal.jpg

Aaaah, vihreetä! Käytiin pienellä iltapalalla tänään. Meinasi tammarukka seota, hyvä kun muisti että narun päässä oli joku...hih... Suu kävi sellaista tahtia ettei paremmasta väliä. Silmän kantamattomiin herkkua!! Mmmmmmm....

Miss B, aka Piipi, on sopeutunut oikein hyvin rauhaisaan, uuteen talliympäristöönsä. Ruoka maistuu ja vaikuttaisi varovaisen arvion mukaan siltä että tamma on oikein tyytyväinen. Vähän tietysti katselee ympärilleen ihmeissään mutta se nyt on aivan selvä kun tyystin uudessa paikassa ollaan. 

Tallin vaihto tuli hieman puskan takaa yllättäen, ns. ajolähtönä, mutta loppupeleissä kaikki on nyt vallan mainiosti. Ak nauttii tallilla käynnistä täysin rinnoin ja suorittaa talliaskareita suu virneessä. On se vaan niin kiva mättää paskaa, kantaa vesiä ja siivota tarhaa!! Vähän tuntuu siltä kuin kotiin olisin tullut. Mitä siitä että kädet ovat täynnä täynnä haavoja ja tikkuja ja kynnet ihan pilalla kun on niin mielettömän hyvä fiilis. Nyt kun vielä onnistuin saamaan "lottovoiton" todella laadukkaan kuivaheinän muodossa, olen enemmän kuin tyytyväinen. Tallilla on niin rento ja kiva olla ja puuhailla etten oikein sanoiksi osaa pukea. Toivottavasti välittyy teille lukijoillekin edes jollain tapaa. 

Nyt vaan kovasti toivon että tammakin viihtyy eikä saa mitään turhaa stressin aihetta tallin vaihdosta. Tänään tosiaan otettiin pienet iltapalat pellolta, jotka joka jo vihertää lupaavasti. Voi että mitä herkkua hobuselle!

*************************************

Naamakirjassa jo kerroinkin muutamalla sanalla mielenkiintoisesta heinänhakureissusta. En saanut tähän hätään omaa kolmiovista tilaihmettäni focusta kummempaa kulkupeliä ja niin sitä tungettiin pikku kottero täyteen paaleja. Yhdeksän mahtui kerrallaan! Voin sanoa että näkyvyys oli melkoisen surkea ja auto on nyt aivan järkyttävässä kondiksessa kun on kauttaaltaan heinässä. Pieni imurointiurakka odottaa... Olen kuitenkin megaonnellinen kun sain niin hyvää heinää niin en jaksa murehtia autoani. 

Nyt sitten mietin haenko vielä pro-heinää lisäksi vai käytänkö vaan kuivaa kesään asti. Jonkin verran heppahankintoja täytyy kuitenkin tehdä, kun Piipi tarvitsee uudet putsit ja greenmix alkaa loppua. Ensi viikolla alkaa työt (iiiks!) ja aionkin nyt nauttia heppavapaasta täysillä. Muuttoakin pitäisi organisoida ensi viikon aikana joten pakkausta on tiedossa. Ai niin, ja odotan lammaskarva satulaa tulevaksi postissa. Tein varsinaisen löydön ja saan nyt haltuuni uuden christin premium plussan 200 euroa halvemmalla kuin OVH. 

Ei paha! 

KOIRAT voivat hyvin ja ovat jo päässeet talleilemaan mukanani. Dumlekin on nauttinut vapaudesta pieninä annoksina. Prinsessa Daliasta on kuoriutunut varsinainen pikku porsas talliolosuhteissa. Kakkakikkareet maistuu siinä missä porkkanatkin ja tallikissan maito. Yllätin myös neidon takapuoli pystyssä ojasta vettä juomasta! Mona pyörii jaloissa ja suu käy hänelläkin... Mamman epelit <3

FOTE83C-normal.jpg

Herra Koira kesäisissä tunnelmissa

Ihanaa viikkoa kaikille, toivottavasti aurinko jaksaa paistella! Olkaa onnellisia!!

Eve