No nyt oli kyllä viileä ilta eilen! Mihin ihmeeseen on kesä kadonnut? Päätin eilen kuitenkin lähteä tallille vaikka jossain vaiheessa olin jo ajatellut jättää koko reissun väliin. Harmittaa kun ei saa sitä kenkää hevoselle jalkaan, mutta toisaalta, pitäköön nyt Neiti B lomaa, ei se varmaan pahaa tee sekään. Kello 21 jälkeen lähdin ajelemaan tallia kohti. Hain Piipin laitsalta, harjailin karsinassa, ruokin ja sitten hieman venyteltiin lakunamien avulla. Taas kerran, ja saattaapa olla about sadas kerta, hehkutan tällaista simppeliä yhdessä puuhailua hevosen kanssa. Ihan parhaat tallifiilikset tulee näinkin yksinkertaisella tavalla. Ei tarvitse ratsastaa, kunhan vaan "hengaillaan". Piipi oli niiiiin megasöpö kun harjailin päätä. Pisti päänsä mun kainaloon ja tuhisi tyytyväisenä. On se sellainen halinalle tuo Piipuskainen. Sain sitten päähäni ratsastaa takaisin laitsalle riimulla. Ja niin sitä mentiin, ihan yhtä sujuvasti kuin kuolaimet suussa ellei paremminkin. Ei taida tuo tamma rautaa tarvita suuhunsa. Kovasti kiehtoisi tilata ne monen hehkuttamat LG:t. Uskon että olisi varsin passeli vaihtoehto Piipille. 

WP_20140614_004-normal.jpg

Maailmassa monta niin ihmeellistä asiaa...

WP_20140614_006-normal.jpg

...kuten vesisäiliö, joka hämmästyttää ja kummastuttaa pientä kulkijaa.

Maha! JESSSS!!

WP_20140614_008-normal.jpg

Pakolliset luontokuvat

WP_20140614_007%20%281%29-normal.jpgWP_20140614_005-normal.jpg

Pystyisipä omilla silmillään ottamaan valokuvia että saisi välitettyä 100% tarkkuudella nuo luonnon värit eri tilanteissa! Mutta kun ei saa, niin ompi tyytyminen Lumiaan.

******************************

Ihanaa kun on viikonloppu, saa nukkua, tehdä asioita omaan tahtiin tai olla tekemättä, ja on valoista. Rakastan vapaapäiviä, ehkä enemmän kuin koskaan ennen. Onneksi tänä aamuna aurinkokin paistoi ja oli jopa lämmintä.

*******************************

Pienen varjon ihanaan viikonloppuun ja aurinkoiseen säähän tuo pilvien lisäksi se, että pähkäilen tauotta mitä tehdä Piipin suhteen. Moni asia puhuu puolesta ja moni vastaan. Nyt pitäisi mennä klinikalle kuvaamaan polvia, mutta siihen en kyllä nyt repeä. Otanko riskin, joka ei nyt ihan pieneltä tunnu tällä hetkellä, ja ryhdyn pysyvään kavioliittoon tämän tamman kanssa vai olisiko parempi sittenkin luopua. On niin paljon epäselviä asioita joista minun aku ankan tuurilla tulee suurella todennäköisyydellä isoja ongelmia. Olisi niin helppoa jos olisi talli omassa pihassa ja kulut minimissä niin voisi hieman kevyimmin mielin tehdä ratkaisuja, odottaa ja katsoa. Tiedän, ei se ole ilmaista hevosen pito omassa pihassakaan, mutta kuitenkin astetta halvempaa verrattuna siihen että maksaa tallimaksuja jollekin toiselle. Minulla kun ei ole miestä maksamassa osaa arjen menoista tai isiä ja äitiä joka osallistuu kuluihin. Se on vaan minun tulot, eikä kenenkään muun. Sitten kun raha loppuu niin se todella loppuu. Tällaisessa tilanteessa hevosen pitäminen merkitsee luopumista vähän kaikesta. Hyvästi lomat, shoppailut, viihtyisät asunnot ja muut. Kaikki ja enemmänkin menee hevoseen. 

Näitä tässä sitten mietin ja pohdin. Pyörittelen mielessäni erilaisia vaihtoehtoja ja ratkaisuja. Mieleni vaihtuu tunnin välein sillä tässä on nyt kysymys jostain muusta kuin puhtaasta järkeilystä. Elämän pitää maistua joltain ja sitä varten on tehtävä ratkaisuja jotka eivät ole yksiselitteisiä ja saattavat aika ajoin tuntua vääriltäkin.

OMG!
Eve