Eve tässä heippa!

WP_20140615_011-normal.jpg

Viikonloppu ja päivä illassa, uusi työviikko edessä. Olen ollut varsinainen puuhapete koko viikonlopun ja suorittanut erinäisiä askareita aamusta iltaan reippaasti. Olen mm. silittänyt, pessyt pyykkiä, laittanut ruokaa, tehnyt kakun, ajanut nurmikkoa, siivonnut, järjestellyt tavaroita ja tietty lenkkeillyt koirien kanssa. Sain myös koko laumani pestyä, josta olen erityisen ylpeä. Talo on pullollaan puhtaita koiria! Ihquu!!

Piipiäkin olen tottakai hoidellut. Tänään kävin taas selässä ilman satulaa ja riimulla mutta nyt kentällä. Pujoteltiin, mentiin puomeja, tehtiin voltteja ja kaikenlaista muutakin mikä pitää sisällään kääntymistä, suunnan vaihtoa ja muuta vastaavaa. Muutama väistökin sinne väliin mahtui. Kuolainten puutetta ei juuri huomannut. Heppa toimi moitteettomasti. Laitsalle mentiin myös samoin varustuksin. Vihreät miehet olivat mokomat liikkeellä juuri samaan aikaan tamma riepua kiusaamassa. Tietää vauhdikasta maastoa kun tiistaina saadaan monot jalkaan ja päästään vihdoin "oikeasti" ratsastamaan... Can hardly wait!

Mutta hei, tässä Neiti B, korvinensa kaikkinensa... MURU!!

WP_20140615_005-normal.jpgWP_20140615_008-normal.jpgWP_20140615_006-normal.jpg

Isot on korvat, ei edes kuvaan mahdu... ;-)

Oikein ihanaa viikkoa kaikille jotka lukee. Erityisesti niille jotka eivät vielä lomiaan ole aloittaneet ja suuntaavat työmaalle huomenna. Ja megaerityisesti kohtalotovereilleni, niille puurtajille joilla ei lomaa ole ollenkaan. Ensi viikolla on juhannus joka tietää meille toimistorotille yhtä ylimääräistä lakisääteistä vapaata... JEEEEEEE!!!!

<3 <3 <3

Eve