ALBION K2

WP_20140623_001-normal.jpgWP_20140623_003-normal.jpg

Tämä ruskea ihanuus saapui iloksemme 23.6 satula.com iiiiiison satula-auton kyydissä. Piipistä otettiin strategiset "mitat" ylös ja penkkejä kokeiltiin useampia. Piipillä meinasi herne mennä nenään ja ehkä menikin, kun ei ole mikään maailman innokkain satulointi tilanteessa. Olen vasta saanut lahjomalla voimakkaimmat reagoinnit hiipumaan joten aika koville otti tällä tammalla toistuva satuloitten vaihtaminen ja tuunailu. Onneksi oli muutama laku taskussa...

Mutta, kyllähän se kannatti. Nyt on Piipin päällä ja minun alla sellainen penkki jossa on aivan mielettömän ihana istua ja jossa näyttää pysyvän, vaikka "joku hevonen joskus" päättäisi vetää jonkinasteista rodeota... Lisäksi asettuu selkään edellistä penkkiä paremmin eikä keiku ollenkaan. Ja onhan tuo niin KAUNIS! Makuasia tietty, mutta minä ainakin kovasti tykkään tuosta ruskeasta!

Ei, en ole saanut lottovoittoa ja olen edelleenkin köyhä hevosenylläpitäjä eli vuokrapenkki se on tämäkin. Aivan kuten edellinen. Mielestäni tosi hyvä palvelu satula.comilta nuorille, kropaltaan muuttuville ja vaikka koeajalla oleville heposille. Tai jos tarvitsee testata ennen ostopäätöstä hieman viikkoa kauemmin. 62 € kuukaudessa maksaa ja satulan saa sitten lunastaa itselleen jos haluaa, jolloin maksetut vuokrat huomioidaan. Not Bad!

Näillä mennään!

Eve