Hellurei ja hellät tunteet!

WP_20140719_008-normal.jpg

Tosin en voi parhaallakaan tahdolla sanoa että tuntemukseni olisivat kovinkaan hellät tällä hetkellä! Kuullostipa vaan hyvältä pelin avaukselta tähän postaukseen, täyttä sanahelinää siis.

Olen joutunut outojen tapahtumien ja syytösten keskelle eilen. Tuli tuutin täydeltä, kahteen otteeseen ja kummassakin tapauksessa voin sanoa että en kyllä moista ansainnut, en ollenkaan. Koska kummassakin tapauksessa oli syyttäjän roolissa "pienessä" sievässä oleva suivaantunut mieshenkilö, ei ihan tosissaan tule sanomisia ottaa. Ikävältä se silti tuntuu yhtä kaikki. Sanottakoon että kumpikin "outburst" liittyy hevosasioihin mutta tässä tilanteessa en voi sen tarkemmin kertoa, sillä kuka tahansa pystyisi tarkistamaan kenestä on kyse. 

Hyväksyttävä se on, minun elämässä kaikki menee vaikeemman kautta. On ihan turhaa odottaa että joku asia sujuisi ilman yskähdyksiä, that's my life. En vaan ihan oikeasti jaksaisi mitään ylimääräisiä jännitteitä vapaa-aikanani kun teen sellaista työtä jossa joudun työtehtävieni puitteissa jatkuvasti olemaan varpaillani, diplomaattisissa väittelytilanteissa ja barrikaadeilla. Tämä on yksi syy siihen, miksen jaksa kovasti tavata ihmisiä vapaa-ajalla; kun olen itsekseni ja rakkaiden eläinteni seurassa, konfliktien mahdollisuus on hyvin pieni. Niin ihanaa kuin onkin keskustella, jutella ja olla sosiaalinen, tutustua uusiin ihmisiin, vaihtaa mielipiteitä etc.etc., valitsen mieluusti nykyään sellaista seuraa, jossa tiedän olevani turvassa.

Mainoslauseessa sanotaan: hyvä ruoka parempi mieli. Siihen luotin tänä aamuna ja laitoin puolilta päivin nami aamupalan:

WP_20140719_001-normal.jpg

Kirsikoita, hunajamelonia, nektariineja, jogurttirahkaa kera mansikoiden, tietty kahvia unohtamatta. Namnam! 

Aamuun kuului myös moninaisia kotitöitä ja hiusten värjäystä, jonka jälkeen suuntasin kauppaan. Benecolit oli unohtunut eilen ostaa ja samoin chia-siemenet, mutta tärkein ostos oli kuitenkin nenäkoru. Olen kovasti kaivannut  nenälävistyskorua takaisin ja ollut ilman jo muutaman viikon. Edeltäjä hävisi teille tiettymättömille (=lue viemäriin) enkä ollut toistaiseksi saanut aikaiseksi hankittua uutta. No nyt sain.Uusi koru meni jotenkuten läpi vanhasta reiästä ja vaikka vähän teki tiukkaa niin siinä se nyt on. Tämä on sellainen koekäyttöversio ja sitten kun lävityskohta rauhoittuu, niin käyn ostamassa uuden, jonkun aivan erilaisen kuin tähän mennessä. Jospa vaikka jonkun renkaan hankkisin... ja ketjun siihen päähän niin olisin kuin naispuolinen sonni... hihhih!  

Chia siemeniä varten jouduin vaihtamaan kauppaa ja mukaan tarttui chiojen lisäksi mega-alennettu laukkuihanuus uudeksi työveskaksi. 

WP_20140719_006-normal.jpg

Kaupoissa maleksiminen ja shoppailu on ihan Jee-jee-jees!! Hetken huumaa ja hyvää mieltä tarjolla...

Kaupoilla tulee tietty nälkä joten kotiin päästyäni tein itselleni yksinkertaisen peruskesälounaan:

WP_20140719_007-normal.jpg

Loimulohta, uutta perunaa ja salaatti, namskis!

Nyt olisinkin sitten aika koirien ulkoilun. Saa nähdä miten Herra Koira jaksaa tuolla taivaltaa, sen verran helteistä kun on. Lenkin jälkeen suuntaan tallille, mihinkäs muualle, ja ajattelin pestä Piipuskaisen ratsimisen jälkeen. Sikälimikäli enää hevosta tallilta löydän... Ja jos en niin sitten tulee kyllä maansuru. :(

Eve