Tällaisia hirvityksiä on neidin vatsanalus täynnä. Nyt ovat levinneet eli ovat laajempia mutta hieman matalampia. Antihistamiini ei ole oikein tehonnut. Jos eivät nyt lähde oleellisesti häviämään, täytyy soittaa maanantaina eläinlääkärille uudestaan. 

WP_20140801_033-normal.jpgWP_20140801_032-normal.jpg

Piipi ei aristele patteja eivätkä ne näytä kutisevan ollenkaan. Ratsastamassakin oltiin eilen. Ihan hyvin tamma  kulki mitä nyt oli alkulenkistä aivan patalaiska ja tahmea. Väsynytkin taisi olla, kun ei ollut ollenkaan tallissa lepuuttelemassa ennen lenkkiä. Laitoin Piipin kuntoon puomilla ulkona, verkkaiseen tahtiin, pitkän kaavan kautta. Ja vaikka tamma  oli laiska alkulenkistä, niin loppua kohti otti sitten kunnon laukatkin pellolla. 

Kohta mennään, poni lähes valmiina

WP_20140801_035-normal.jpg

Onnistuin taas kuppaamaan tallilla siihen malliin että jouduin taivaltamaan täysin pimeässä matkan laitsalta pois. Oli melkoisen pelottavaa kyllä. Puskat taas suhisi ja rapisi... IIIKS!!

Neiti Hevonen ei ole ollut mitenkään kovin hyvällä tuulella viime päivinä. Ilme on ollut sellainen happaman oloinen ja korvat pysyy koko ajan lievässä luimussa. Tänään pesin hänet Prob-shampoolla ja siitäkin tilanteesta löysi tamma kiukuttelun aiheita. Vein pesun jälkeen hiekkakentälle piehtaroimaan ja herne nenässä oltiin sielläkin. Tamma osoitti mieltään kääntämällä peppua, heiluttelemalla päätä ja vinkumalla sekä potkimalla. Annoin pari kertaa lähdöt kun tuli uhoamaan hieman liian lähelle. Lopulta Piipi asettui jonkin verran ja palasimme talliin jonne jäi rouskuttelemaan heiniään. Kun Piipiä talutetaan, pitäisi hänen koko ajan päästä nyhtämään heinää kitusiin ja jos ei pääse, niin sen kyllä näkee Neiti Been ilmeestä. Huonot päivät siis mitä ilmeisimmin Piipillä nyt meneillään. Ei näitä hyviksikään voi sanoa.

Kohta lähdenkin tästä mielenkiinnolla katsomaan tallille onko tamma petrannut asennettaan. En taida lähteä ratsimaan vaan vien kiukkuperseen suoraan laitsalle. Otetaan huomenna uusi yritys ja katsotaan onko fiilis parempi.

Hyvästi se lauantai taas hurahti. "Perinteiset" kauppareissut tuli hoidettua ja löysin Lindexistä samalla reissulla ihanan ja vilpoisen sortsihameen. Testattu on ja hyväksi todettu! Saattaapa olla että kesän paras ostos tuli tehtyä. Löysin myös ihan vahingossa lahjatavarakaupasta "retro"kuvitetun kahvimukin jota en voinut olla ostamatta. Tämän lauantaipäivän aikaansaannokseksi voi laskea myös itämaisen broilerikeiton, jonka valmistin illalliseksi. Lisäksi kerkesin päivällä piipahtaa asuntonäytöllä Sipoossa, jossa kävin katsomassa viehkoa mökkiä jonka vuokra oli ihan kohtuullinen. Sen verran lähellä omaa budjettia oli että piti mennä vilkaisemaan. No, en ollut ihan ainoa siellä näytöllä ja vaikka tupa ja sijainti aikamoisen ihana olikin, jäi huikeat sähkölaskut arveluttamaan. Suora sähkölämmitys vanhahkossa mökissä tietää huonona talven aikamoista lisää asumiskuluihin ja siihen en kyllä taida venyä.

Mietin myös, olenko "kasvanut ulos" haaveesta asua omassa, pienessä mökissä. Ehkä olen, ehkä en, mutta tämä mökki ei jostain syystä sytyttänyt ihan niin paljon kuin odotin ja ehkä hyvä niin.

Nyt Piipin luo. Peukut pystyyn että Pikku Myyn sijasta löydän tallista vaikka Muumimamman...

Eve