Eilen oltiin Pipan kanssa extempore kuutamoratsastuksella. Tamma parkaa riivaa taas jonkinasteinen kiima ja oli niin levoton että päätin lähteä metsään viilentämään lemmentuskissaan olevan hevosparan tunteita. 

WP_20150105_009.jpg

Mikäs siinä oli kävellessä kun kuu valaisi hyvin. Ainoastaan meikäläisen makuun liian hyinen sää hieman pilasi fiiliksiä, mutta olin ratsastusvyöllä liikenteessä joten Pipan selkä lämmitti jonkin verran ainakin ahteria. Piipin kesällä vaivannut pärskimisongelma on taas palannut. Eilen illalla oli tammalla silminnähden kiusallinen olo. Pärskiminen oli voimakasta ja nenua piti hinkata vähän väliä milloin mihinkin. Googlasin kotiin päästyäni asian tiimoilta ja löysin tällaisen suihkeen jota ajattelin kokeilla:

6992-nostrilvet.jpg

Kokemusta kyseisestä tuotteesta ei ole mutta sain sellaisen käsityksen että siitä voisi olla jotain apua tämän tyyppisissä oireissa. Verkkoapteekista saa tuotteen vajaalla 60 €:lla mutta veikkaan että jostain klinikalta tai eläinlääkäriltä puolet halvemmailla. Pakko jotenkin helpottaa tamman oloa, sillä oli se niin tuskaisaa eilen. Heiniäkään ei oikein saa syötyä kun heti alkaa hurja pärskiminen. Täytyy antaa nyt hieman enemmän Greenmixiä kunnes vaiva helpottaa. 

Pikku potilas pari päivää sitten

WP_20150104_010.jpg

Olen vihdoinkin saanut Lassietytöt pestyä, saksittua ja kammattua. Kynnetkin leikkasin, jiiihaaa! Olen varsin laiska koiran huoltaja nykyään mutta nyt sain sitten vihdoinkin aikaiseksi jotain. On noita tyttöjä vaan niin kiva nyt ihailla kun ovat siistissä kuosissa. 

Nyt voi ottaa rennosti kun on siistinä

WP_20150105_001.jpgWP_20150105_002.jpg

Toinen nippanappa hereillä ja toinen ihan tiedoton. Siinä ne röhnottää jalkopäässä, mamman puhtaat mussukat...

Ratsastustreffit kutsuu joten on aika nostaa kytkintä!!
Eve