Eilen päätin,että lähdetään tyttöporukassa iltapäivälenkille. Koirat ovat olleet niin surkealla lenkityksellä koko viikon, että nyt oli korkea aika tehdä asialle jotain. Niinpä lähdinkin, heti töiden jälkeen koiruudet autossa kohti tallia. Napattiin Piipi tarhasta mukaan ja lähdettiin liikenteeseen. Käveltiin peltoteitä pitkin läheiseen metsään tarkoituksena noutaa samalla eilen jorpakkoon lentäneet buutsit. Sieltähän ne löytyikin. On vaan niin ihanaa kun kaikki tytöt ovat mukana eikä tarvitse murehtia laiminlyövänsä joko koiria tai hevosta.

Mamman tamma

WP_20150305_014.jpgWP_20150305_009.jpgWP_20150305_008.jpgWP_20150305_007.jpgWP_20150305_006.jpg

Collieista otetut kuvat meni kaikki valitettavasti ihan sumeiksi, joten saatte nyt tyytyä ihailemaan vain Neiti Bee:tä... Puolustuksekseni sanon, että kuvaaminen on melko haasteellista kun toisessa kädessä on hevonen.

Mona pääsi pitkästä aikaa kirmaamaan varisten kanssa. Siellä tuo paineli pitkin sänkipeltoa, pienenä pisteenä horisontissa. Toisella oli kivaa!! Dalia juoksi mukana, lähinnä Monaa jahdaten. Collietytöt saivat liikuntaa oikein kunnon annoksen. Me Piipin kanssa ihmettelimme polun varrella koirien puuhasteluja. Piipiä kiinnosti myös kaukana tiellä menevät autot ynnä muu sellainen, joka hänelle epäselväksi jäi...

Kun pääsimme takaisin tallille, koirat laitettiin autoon ja Piipi pääsi lempipuuhaansa, juoksutukseen liinassa. Otettiin reippaat ravit kumpaankin suuntaan liinassa ja sitten seurasi kolmas vaihe liikutuksessa. Piipille laitettiin ratsastusvyö, koirat päästettiin autosta ja lähdimme koko kööri läheiselle sänkipellolle kävelemään. Monaa sai taas huudella, kun jäi koko ajan jälkeen ja Dalia kulki välillä ihan liian lähellä hevosta, mutta ajoittain oli havaittavissa merkkejä siitä, että kimppalenkkeily taidot ovat parantumassa. Mikäs sen kivempaa jos pääsisi koko revohkan kanssa lenkkeilemään jossain vaiheessa vähän pidemmällekin.

Nyt on perjantai ja huomenna valmennus, pitkästä aikaa. Se tietää aikaista herätystä, aamutallia ja reilun kolmen tunnin ratsastusrupeamaa allekirjoittaneelle ja Piipille, kun taivallamme ensin maneesille, valmentaudumme tunnin ja sitten matkaamme vielä takaisin kotitallille.

Hauskaa viikonloppua kaikille!

Eve