Olen nyt melkoisen tyytyväinen itseeni sillä olen saanut muutaman jutun aikaiseksi. Lähes varastoksi muodostunut makuuhuone, paperikasoineen ja pyykkiläjineen, on kokenut muodonmutoksen ja pisteeksi i:n päälle, on sinne ilmestynyt uusi matto.

WP_20150508_12_13_25_Pro.jpg

Maton oli alunperin tarkoitus asettua keittiöön, mutta tulin siihen tulokseen, että se menee siellä aivan liian pian suttuiseksi. Takapihan ovi on keittiössä ja koirat ramppaa usein ees taas likaisine tassuineen. Matto ei myöskään päässyt oikeuksiinsa kapeassa keittiössä, joten tänä aamuna päätin kokeilla sitä makuuhuoneen lattialle, ja voilá, ei paha! Lila valkoinen ja harmaa sopii minun silmissäni oikein kivasti yhteen ja sängyllä olevat, harmaat sisustustyynyt ovat kuin luotu mattoa varten.

Sain myös veroehdotuksen tehtyä ja vietyä, tosin viimeisenä palautuspäivänä mutta kuitenkin. Viime aikoina on ollut tosi vaikea ryhtyä toimeen, joten siksi iloitsen aikaansaannoksistani. Täytin myös monisivuisen kyselyn leikkausta edeltävää polikäyntiä varten, eikä sitäkään askaretta sovi vähätellä. Oli nimittäinen aikamoinen urakka. 

 Kun vielä saisin kuukausia lojuneen pyykkikasan setvittyä,

WP_20150508_12_13_41_Pro.jpg

 ja tiskit viimeisteltyä,

WP_20150508_12_13_49_Pro.jpg

niin voisin todella olla ihan megatyytyväinen itseeni! Nyt istun lokoisasti tässä sohvalla läppäri sylissäni ja hehkutan teille aikaansaannoksiani. 

On ihana vaan olla kun ei ole mihinkään kiirettä, turvallisesti omien seinien sisällä, koiruudet lähituntumassa. Oma Koti on ihan paras paikka!

Eve