Aamulla ajelin hyvissä ajoin tallille, kun tiedossa oli valmennus. Ajattelin että Piipi on hyvä saada lepäilemään ja kuivumaan talliin ennen tuntia. Tammoilla oli vielä lepohetki menossa kun ajoin tallitietä laitumen ohi; kolme nukkui ja kolme vahti. Kun tulin laitsalle olivat jo kömpineet ylös.

WP_20150615_09_35_11_Pro.jpg

Piipi notkui parhaan kaverinsa rinnalla. 

WP_20150615_09_35_28_Pro.jpg

Oli ihana päästä valmennukseen pitkästä aikaa! Meillä meni kaksi viimeistä kertaa sivu suun Piipin piikityksestä ja sitä seuranneesta kävelykuurista johtuen. Pieni tuuppaaja sisälläni on herännyt, sillä odotan nykyään innolla valmennuksiamme. On kiva saada vähän sisältöä ja vaihtelua ratsastukseen. Pahaksi en myöskään millään muotoa pistä ammattilaisen apua Piipin eteenpäin viemiseen. Valmentajamme on tosi hyvä ja juuri meillä sopiva. Kuten myös mitä ilmeisimmin muillekin puskatreenaajien jäsenille, jos olen oikein ymmärtänyt. On kiva oppia ratsastamaan omaa hevostaan paremmin ja sitä kautta saada otettua jonkinlaisia edistysaskeleita. 

Tunti oli taas kerran antoisa ja sain paljon ajateltavaa ja vinkkejä siihen, miten voin omalla ratsastuksellani jeesata Piipin menoa. Tunnin jälkeen hoitelin Piipin, pliistrasin polvet ja laitoin ötökkämyrkyt sekä ruokin. Piipin kesäruoka pitää sisällään 2 dl kauraa, 2 dl better electrolyte sekoitusta joka ajaa kivennäisen asian ja 0,5 dl chiaa. Kun tarkoituksenani oli lähteä viemään Piipiä takaisin, huomasin että tammat olivat astuneet aidan toiselle puolella. Siellä ne kaikessa rauhassa maistelivat sitä "vihreämpää ruohoa"...Ohjasin koko poppoon takaisin laitsalle, virittelin portille sellaisen barrikaadin että varmasti pysyvät oikealla puolella ja hain Piipin sisältä. Sen jälkeen korjasimme/uusimme portin toisen tallilaisen kanssa. Ihme kun sieltä joku tulee läpi, sillä sähkö kyllä kulkee tosi hyvin; sain nimittäin itse kaiken kaikkiaan kolme sellaista tälliä että luulisi olevan riittävä hevosellekin.

Loppu hyvin kaikki hyvin. Rauha palautui laitsalle ja sinne tammalauma jäi nuokkumaan päiväuniaan hyvinkin ailahtelevaisessa, ei niin kesäisessä kelissä. 

C U soon!
Eve