The birthday girl and her happy slave; b-day horselfies

WP_20150714_18_30_44_Pro.jpg

Synttäripusu Murulle

WP_20150714_18_30_54_Pro.jpg

Mää ja Tää

WP_20150714_18_29_25_Pro.jpg

Nyt on sitten pienimuotoisesti juhlittu Piipin synttäreitä omenoin, lukuisin porkkanoin ja herkkuvihreen kera. Ratsimassa käytiin ja maastossa kuskina oli Tiina. Itse patikoin etulinjassa. Esittelin sallitut ja kielletyt polut meidän huudeilta että Tiina tietää missä voi ratsia. Viikon hoitotuuria pukkaa hänelle, kun meitsi menee veitsen alle. 

Synttärityttö oli rauhaisalla tuulella muttei kovin innoissaan ratsastamaan lähtemisestä. Heitti lohikäärmeen ilmettä kehiin satulaa laitettaessa ja selkään mentäessä. Pieni huoli heräsi, että josko tamma on kuitenkin kipeä jostain. Täytyy myös tarkkailla onko kiimaa tuloillaan vai liekö pellekatarri iskenyt. Piipi hoidettu lenkin jälkeen huolella ja pitkän kaavan kautta, selkä ja polvetkin käyty läpi. Laitoin Dertflyn ökkömyrkyksi, kun on ihan eri luokkaa muihin verrattuna. Huomenna Piipi vapailee kun meitsi lähtee hakemaan Piipimopiilia Ähtärin suunnasta.

Piipimopiili

piipimopiili.jpg

Kun torstaina lähden vielä katsomaan "sulhaskandidaattia" Virojoelle ja huomioi, että olen juuri tullut Rantasalmelta viikonloppuna, niin voi todella sanoa, että armas kotimaa alkaa pikkuhiljaa tulla tutuksi. Ainakin auton ikkunan läpi...

Hauskaa viikonjatkoa kaikille!
Eve